Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 27

Atšaukti „Aerosmith“ koncertai dėl Steveno Tylerio sveikatos: „Nepajėgsiu tęsti“

Dėl sušlubavusios Steveno Tylerio (69 m.) sveikatos atšaukti likę „Aerosmith“ gastrolių Pietų Amerikoje koncertai.
Grupės „Aerosmith“ koncertas Kopenhagoje
Grupės „Aerosmith“ koncertas Kopenhagoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie atšaukiamus koncertus pranešė pats rokeris, savo socialinių tinklų paskyrose paviešinęs oficialų kreipimąsi į gerbėjus. Jis paaiškino, kad jam būtina „skubi medikų priežiūra“ dėl sveikatos problemų – kokių, rokeris nedetalizavo.

„Aerosmith“ buvo likę keturi jų gastrolių Pietų Amerikoje koncertai – Brazilijoje, Čilėje, Argentinoje ir Meksikoje, ir jie nebeįvyks, mat grupės lyderiui medikai rekomendavo šiuo metu vengti kelionių ir koncertavimo, kas atima nemažai jėgų.

Nors nedetalizuojama, kas privertė Steveną Tylerį šiek tiek pristabdyti tempą, tačiau tame pačiame grupės pranešime pabrėžiama, kad jis „turėtų visiškai pasveikti, o po tinkamo poilsio ir gydymo vėl galės stovėti ant kojų ir drebinti pasaulį“.

„Labai atsiprašau visų Pietų Amerikoje, jaučiuosi jus nuvylęs... Nebepajėgsiu tęsti paskutinių keturių šio turo koncertų. Praėjusį vakarą po koncerto San Paule gydytojo paliepimu parskridau į Ameriką. Prašau, nesijaudinkite (dėl manęs)... Grėsmės mano gyvybei nėra, bet turiu su tuo susidoroti nedelsdamas, ir šiek tiek pailsėti bei gauti skubią medikų pagalbą tam, kad galėčiau tęsti tolesnius pasirodymus. Prižadu, kad sugrįšiu... Deja, sveikata negali palaukti ir tai yra kai kas, ko net aš negaliu suplanuoti ir įterpti tarp koncertų... Kaip ten sakoma: žmogus planuoja, o Dievas juokiasi. Myliu jus visus ir greitai vėl būsiu su jumis“, – sakė pats Stevenas Tyleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas