Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 06 08

Beatrich premjera: vėlyvą naktį pasirodė nauja atlikėjos daina ir klipas „Pardon Me“

Sparčiai kylanti jaunoji atlikėja. Taip dažniausiai pristatoma Beatrich, kurios muzikinėje istorijoje yra jau ne vienas didelio populiarumo sulaukęs kūrinys. Staigmeną ji paruošė ir šįkart. Naktį be ypatingo šurmulio Beatrich pristatė savo naujausią kūrinį „Pardon Me“ ir Indonezijoje nufilmuotą vaizdo klipą.
Beatričė Pundžiūtė-Beatrich
Beatričė Pundžiūtė-Beatrich / Asmeninio albumo nuotr.

Turbūt kone kiekvienas galėtų bent jau paniūniuoti Beatričės Pundžiūtės, scenoje geriau žinomos kaip Beatrich, hitą „Superstar“, kuris šiuo metu „Youtube“ interneto platformoje peržiūrėtas 10 mln. kartų. Populiarumu nenusileidžia ir 15min studijoje kovo mėnesį pristatyta daina „Everything you say“.

Savo kūrinių „hitais“ nemėgstanti vadinti atlikėja klausytojų teismui atiduoda dar vieną dainą – „Pardon Me“. Kaip ir iki šiol, ją kūrė su prodiuseriu Benu Ivanovu.

„Po ilgo koncertų maratono mes nusprendėme pasidaryti trumpą pertrauką, šiek tiek atsitraukti nuo studijos. Kelioms dienoms išskridau į Paryžių – savęs paieškoti, pabūti viena. Taip išėjo, kad visai netyčia susipažinau su mergina iš Graikijos, kuri šiuo metu studijuoja Paryžiuje. Ir susitikusios paskutinę dieną ilgai kalbėjomės apie įvairius dalykus, egzistenciją, keliavimą laiku. Prakalbėjome visą naktį, tai ir įkvėpė parašyti dainą“, – 15min pasakojo atlikėja.

„Pardon Me“ žinutę galima išgirsti ir žodžiuose, ir pajusti vaizdo klipe. Jį komanda nufilmavo Indonezijoje, kur lankėsi aštuoniese. Į kelionę leidosi ir atlikėjos mama.

Ir nors ištrūkę su tikslu pailsėti, pasisemti naujų kūrybinių idėjų, pamatyti kitokį pasaulį, tik atvykę į Indoneziją suprato, kad aplinka puikiai tinka vizualiniam dainos apipavidalinimui. Šis klipas filmuotas telefonu, o pati atlikėja apsiėjo be makiažo.

„Neturėjome kamerų, buvau be makiažo, išskyrus kreminę pudrą. Bet ir ji negelbėjo, nes viskas varvėjo. Tad filmavausi nepasidažiusi“, – juokiasi Beatrich.

Jūsų dėmesiui – naujausia Beatrich daina „Pardon Me“:

VIDEO: Beatrich - Pardon Me

Keturias dienas praleidę Balyje keliaudami motoroleriais, spėjo aplankyti ir Indonezijos sostinę, kitus regionus. Kaip 15min pasakoja atlikėja, visi grįžo susižavėję gamtos didybe, įkvėpti naujų minčių.

„Toliau intensyviai dirbame studijoje, kuriame, stengiamės save pranokti, o šią vasarą laukia ir daugybė koncertų“, – sako atlikėja.

opportunity

A post shared by BEATRICH (@beatrich) on

"what does your tattoo mean?" it means I wanted it so I got it

A post shared by BEATRICH (@beatrich) on

local

A post shared by BEATRICH (@beatrich) on

I don't really like red

A post shared by BEATRICH (@beatrich) on

aloe vera

A post shared by BEATRICH (@beatrich) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas