Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 20

Belgrade nušvilpta Amy Winehouse atšaukė numatytus pasirodymus Stambule ir Atėnuose

Problemų persekiojama britų dainininkė Amy Winehouse sekmadienį atšaukė numatytus pasirodymus festivaliuose Turkijoje ir Graikijoje, kai buvo nušvilpta per koncertą Belgrade, nes atrodė esanti pernelyg girta, kad galėtų dainuoti.
Amy Winehouse
Amy Winehouse. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Soulo deive tituluojama atlikėja nusprendė nedalyvauti vėliau šią savaitę įvyksiančiuose renginiuose, nes „negali pasirodyti taip, kaip leidžia jos talentas“, nurodė A.Winehouse atstovas spaudai.

Dainininkė, bandanti įveikti priklausomybę nuo narkotikų ir neseniai užbaigusi alkoholikų reabilitacijos programą, šeštadienį vakare per koncertą Belgrade, į kurį susirinko 20 tūkst. žmonių, sugebėjo vapėti tik kai kuriuos žodžius ir negalėjo prisiderinti prie savo grupės.

Neilgai trukus daug pasipiktinusių ir nusivylusių A.Winehouse gerbėjų išėjo iš renginio, o 27 metų dainininkės pasirodymą vadino „skandalu“ ir „katastrofa“.

Per 90 min. trukusį koncertą atlikėja buvo du kartus nuėjusi nuo scenos. Daugelis žiūrovų, kurių kai kurie atvyko iš kaimyninių šalių, švilpė jai bandant pataikyti natą, o jos grupė tuo tarpu bandė raminti minią.

Daugybę „Grammy“ apdovanojimų pelniusi dainininkė atsiprašė už tai, kad atšaukė savo numatytus pasirodymus Stambulo festivalyje „Kucuk Ciftlik Park“ ir „Ejekt“ festivalyje Atėnuose.

„Ji norėjo įvykdyti šiuos savo įsipareigojimus, tačiau sutiko su vadybininkais, kad negali pasirodyti taip, kaip leidžia jos talentas, todėl sugrįš į namus“, – sakė A.Winehouse atstovas spaudai.

„Ji nori atsiprašyti gerbėjų, kurie tikėjosi išvysti ją tuose renginiuose. Ji mano, kad turi taip pasielgti“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas