Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 01 31

Britų elektroninės muzikos žvaigždžių „Disclosure“ koncertas Lietuvoje neįvyks

Populiarusis anglų elektroninės muzikos duetas „Disclosure“ praneša, kad ilgai lauktas koncertas Lietuvoje neįvyks. Pirmąkart mūsų šalyje kovo 23-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje turėjęs koncertuoti duetas išplatino pranešimą apie tai, kad atšaukė gastroles
„Disclosure“
„Disclosure“ / Christinos Arzos nuotr.
Temos: 2 Muzika Koncertas

„Dėl besitęsiančių COVID-19 apribojimų ir padidėjusio infekcijos atvejų skaičiaus visoje Europoje, priėmėme sunkų sprendimą atšaukti savo artėjantį pasirodymą, kuris kovo 23 dieną turėjo vykti „Compensa“ arenoje Vilniuje. Pinigai bus grąžinami pirkimo vietoje – kreipkitės į „Bilietai.lt". Labai apgailestaujame, kad negalime su jumis susitikti, bet pažadame, kad tai truks neilgai", – pranešime teigia „Disclosure".

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2022 metų vasario 14 dienos, rašoma „Live Nation“ pranešime spaudai.

Bilietus pirkusius kasose prašome kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766

Prašymai priimami iki vasario 20 d.

Populiarusis elektroninės muzikos duetas „Disclosure“ 2022-ųjų metų gastroles pradės trimis anšlaginiais koncertais Didžiojoje Britanijoje, į kuriuos visi bilietai buvo parduoti greičiau nei per 24 valandas. Pirmasis „Disclosure“ koncertas Europoje turėjo vykti kovo 9-ąją dieną Prancūzijos sostinėje Paryžiuje. Vėliau grupė planavo koncertuoti Belgijoje, Nyderlanduose, Vokietijoje, Lenkijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Estijoje ir Lietuvoje. „Disclosure“ gastrolių baigiamasis koncertas turėjo vykti kovo 23-ąją dieną „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje. Tai turėjo būti pirmoji dueto viešnagė mūsų šalyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas