Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 03 05

Bruno Marsas grįžta į didžiąją muzikos sceną: pristatė naują kūrinį ir net drabužių kolekciją

Daugkartiniai „Grammy“ apdovanojimų laureatai Bruno Marsas ir Andersonas .Paakas pristatė pirmąjį bendrą singlą „Leave the Door Open“ ir paskelbė išleisiantys albumą „An Evening with Silk Sonic“. „Silk Sonic“ pseudonimu pasivadinęs duetas žada intriguojantį albumą. Kartu su šia naujiena Bruno Marsas paskelbė apie pirmąją drabužių kolekciją.
Bruno Mars ir Anderson .Paak
Bruno Marsas ir Anderson Paak / Warner Music nuotr.

Pirmasis albumo kūrinys „Leave The Door Open“ pasirodė kartu su specialiu įžanginiu kūriniu, kurį įrašė legendinis fanko muzikos meistras Bootsy Collinsas. Būtent jis ir sugalvojo naujojo scenos dueto pseudonimą „Silk Sonic“. „Leave The Door Open“ prodiusavo Bruno Marsas ir D’Mile, parašė Bruno Marsas, Andersonas .Paakas, D’Mile ir Brody Brownas.

Kartu su šiuo kūriniu pasirodė ir oficialus vaizdo klipas. Dueto „Silk Sonic“ debiutinis albumas „An Evening with Silk Sonic“ planuojamas išleisti šiais metais.

Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic – „Leave the Door Open“

VIDEO: Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic - Leave the Door Open [Official Video]

Žinios apie naująjį albumą pasirodė kartu su dar vienu Bruno Marso debiutu. Išskirtiniu stiliumi garsėjantis dainininkas kartu su „Lacoste“ mados ženklu pristato debiutinę laisvalaikio drabužių kolekciją. 8 dešimtmečio stilistikos įkvėptą kolekciją Bruno Marsas sukūrė pasivadinęs „Ricky Regal“ pseudonimu.

Apie Bruno Marsą

Šis atlikėjas gali pasigirti pardavęs daugiau kaip 130 mln. albumų ir 173 mln. singlų. Bruno Marso muzikos kūriniai yra visų laikų vieni perkamiausių pasaulyje. Su albumu „Doo-Wops & Hooligans“ atlikėjas pradėjo savo karjerą. Į trečią geriausių „Billboard 200“ albumų vietą iškopęs albumas parduotas 15,5 mln. kartų. Šio albumo kūriniai perklausyti 7,8 mlrd. kartų. Tai yra ilgiausiai TOP 200 išbuvęs debiutinis albumas.

„Doo-Wops & Hooligans“ laimėjo du „Grammy“ apdovanojimus („Metų albumas“ ir „Geriausias popmuzikos albumas“). Jame tokie visiems puikiai žinomi pasauliniai hitai kaip „Just The Way You Are“, „Grenade“, „The Lazy Song“, „Talking to the Moon“, „Marry You“, ir „Count On Me“.

2016-aisiais pasirodęs, puikių kritikų vertinimų sulaukęs albumas „24K Magic“ pirmosiomis dienomis pagerino iki tol pasiektus muzikos topų rekordus. Albume yra vienas garsiausių atlikėjų singlų – „That’s What I Like“. Bruno Marsas patenka tarp vos kelių pasaulio atlikėjų, kurie patys sukūrė ir parašė visus savo #1 hitus.

 Harper Smith nuotr./Bruno Marsas, drabužių kolekcija
Harper Smith nuotr./Bruno Marsas, drabužių kolekcija

Dainininkas su albumu „24K Magic“ tapo 2018-ųjų „Grammy“ apdovanojimų sensacija. Bruno Marsas laimėjo visas septynias nominacijas, tarp kurių „Metų įrašas“, „Metų albumas“, „Geriausias R&B albumas“. Kūrinys „That’s What I Like“ tapo „Metų daina“, „Geriausia R&B daina“ ir „Geriausiu R&B pasirodymu“.

Be visų šių apdovanojimų, Bruno Marsas keturis kartus yra tapęs Guinesso rekordininku. Vienas iš rekordų susijęs su pasirodymu – 2015-aisiais atlikėjo pasirodymą „Super Bowl“ finale stebėjo neįtikėtinas 115,3 mln. žmonių skaičius.

Apie Andersoną .Paaką:

Iš Kalifornijos kilęs Brandonas Andersonas .Paakas pirmąjį albumą „Venice“ išleido 2014-aisias, 2016-aisiais sekė antrasis – „Malibu“, kuris sulaukė neįtikėtinai gerų kritikų vertinimų. Tais pačiais metais atlikėjas gavo gausybę apdovanojimų. Pirmąjį „Grammy“ jis laimėjo 2019-aisiais už „Geriausią repo pasirodymą“. Iš viso savo užantyje jis iki šios dienos turi tris „Grammy“ apdovanojimus.

2020-aisiais Andersonas .Paakas išleido garsųjį singlą „Lockdown“, kurį muzikantas sukūrė inspiruotas „Black Lives Matter“ protestų. Šis kūrinys yra nominuotas dvejais šių metų „Grammy“ apdovanojimais „Geriausio muzikinio vaizdo klipo“ ir „Geriausio melodinio repo pasirodymo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas