Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 09 24

Buvęs „Sel“ muzikantas įrašė autorinę dainą apie įkyrius santykius

Smuikininkas, gitaristas, kompozitorius, dainų autorius bei atlikėjas Edgar Sepa (Edgaras Piščikas) pristato kantri ir roko stiliaus dainą „Ei, ar tu girdi“. Tai pirmoji įrašyta daina, kuri pateks į debiutinį atlikėjo albumą, pasirodysiantį kitais metais.
Edgar Sepa dainos „Ei, ar tu girdi“ akimirka
Edgar Sepa dainos „Ei, ar tu girdi“ akimirka / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Premjera Dainos

„Iš viso koncertuodamas aplankiau daugiau nei trisdešimt šalių. Įgijau ir sukaupiau didelią atlikimo bei kūrybinę patirtį. Jaučiu, kad jau pribrendau asmeninės kūrybos albumui“, – pasakojo atlikėjas.

Įvertinkite naują Edgar Sepa dainą:

VIDEO: Edgar Sepa - Ei, Ar Tu Girdi

Edgar Sepa net ketverius metus koncertavo su grupe SEL. Prieš kelerius metus su amerikiečių atlikėju Jamesu Lannu ir jo grupe dalyvavo ture po Europą. Taip pat bendradarbiavo su muzikantais Virgiu Stakėnu, Dreams, Aleksandr Belkin ir Roadband, Raimonda Masiulyte, latvių grupe „Emburgas zeni“, Austrijos atlikėju Tex Robinson, Japonijos pianiste Tajima Mayuko, amerikiečiu Billy Ryan.

„Esu laisvas kūrėjas, santykiuose nepatinka jausti suvaržymus. Vieną dieną tiesiog iš emocijos sukūriau šią dainą. Manau, ji atspindi tai, kuomet porų santykiuose kažkuris yra per didelis „kontrolierius“ ir dažnai tampa įkyrus. Jeigu kažkada neišdrįsite savo antrai pusei tiesiai šviesiai pasakyti, ką jaučiate – tiesiog paleiskite arba nusiųskite šią dainą“, – juokėsi atlikėjas Edgar Sepa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas