Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 09 04

Dainininkė Loboda – jau Lietuvoje: į Palangą atskrido privačiu lėktuvu

Trečiadienį Klaipėdoje ir penktadienį Vilniuje koncertus surengsianti dainininkė Svetlana Loboda jau atvyko į Lietuvą. Populiarioji atlikėja į Palangą atskrido privačiu lėktuvu, kuriuo grįžo iš atostogų Mikonos saloje Graikijoje.
Svetlana Loboda
Svetlana Loboda / Asmeninio albumo nuotr.

Savo paskyroje „Facebook“ dainininkė pasidalino nuotrauka iš lėktuvo, kurią pakomentavo: „Labas, Klaipėda! Šiandien – jūsų mieste! Mes jau vietoje! Mielai kviečiu į koncertą! Ateisi?”.

Asmeninio albumo nuotr./Svetlana Loboda
Asmeninio albumo nuotr./Svetlana Loboda

Praėjusiais metais Svetlana Loboda pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų. Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

Svetlanos Loboda koncertai vyks trečiadienį, rugsėjo 4 d., „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir penktadienį, rugsėjo 6 d., „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Tai šansas pamatyti atlikėjos 2 valandų trukmės programą „Superstar Show“.

Naujausio dainininkės hito „Pulya-Dura“ vaizdo klipas:

VIDEO: LOBODA — Пуля-Дура [Официальное видео]

15min primena, kad pavasarį Vilniuje ir Kaune turėję vykti Svetlanos Lobovos koncertai buvo atšaukti dėl tarsi į balą dingusio organizatoriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas