Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 12

Deividas Žygas pristato naują Zaros Larsson hito „Lush Life“ versiją

Muzikos prodiuseris ir atlikėjas Deividas Žygas–Zygo (23) pristato Zaros Larsson dainos „Lush Life“ remiksą ir vaizdo klipą. Šis kūrinys suskambo visiškai kitokiu stiliumi bei kūrinyje ir vaizdo klipe galima pajusti vasaros gaivą.
Deividas Žygas
Deividas Žygas / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Kadangi pagaliau Lietuvą pasiekė šilti orai, įkvėptas aplinkinių žmonių kurie džiaugiasi šiluma, nusprendžiau sukurti vieną iš pirmųjų savo remiksų“, – sako Deividas.

Atlikėjas neslepia, kad šis kūrinys yra vienas svarbiausių jo muzikinėje karjeroje, kadangi, visą laiką jis prodiusuoja, kuria muziką kitiems Lietuvos atlikėjams ir ją atlieka pats, tačiau dabar, kaip sako atlikėjas, atėjo metas į viską pažiūrėti iš kitų perspektyvų.

VIDEO: Zara Larsson - Lush Life (Zygo Remix)

„Visą laiką dažniausiai kurdavau dainas kitiems Lietuvos atlikėjams, pats jas atlikdavau ir prodiusuodavau. Tačiau, manau, kad galiu atnešti kitokių vėjų į Lietuvos muzikos pasaulį. Klausytojai nuo šiol dažniau išvys ir mano naują anglišką sceninį vardą Zygo (lietuviškas tarimas Zaigau) su kuriuo bus pažymėtos remiksuotos dainos“, – pasakoja atlikėjas.

„Kalbant apie patį remiksą, visa dainos kūrimo vizija buvo praskaidrinti mūsų niūrią kasdienybę ir atnešti gražių vasaros spalvų į klausytojų namus. Kadangi šiuo metu galime džiaugtis tiek šiltais orais, tiek artėjančia vasara, tad labai viliuosi, kad šis kūrinys patiks klausytojams ir leis lengviau pasitikti artėjančią vasarą su kokybiška muzika“.

VIDEO: Zara Larsson - Lush Life

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas