Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 12 07

Donatas Montvydas pristato pirmąją kalėdinę dainą „Štai ir vėl“: tai buvo viena iš atlikėjo svajonių

Visai neseniai Donatas Montvydas, pristatęs jau hitu spėjusią tapti dainą „17“, šįsyk dovanoja dar vieną ypatingą kūrinį. Kalėdinė daina „Štai ir vėl“ iš būsimo atlikėjo albumo buvo viena iš Donato svajonių.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Asmeninio albumo nuotr.

„Visada norėjau sukurti kalėdinę dainą, kuri būtų laukiama ir klausoma kiekvienais metais artėjant šventėms“, – prisipažįsta D.Montvyas.

Kūrinio premjerai buvo pasirinktas tiesioginis eteris per LNK televiziją sekmadienio vakarą, stebint didžiausiam žiūrovų skaičiui.

Kalėdinę dainą „Štai ir vėl“ galite išgirsti čia:

VIDEO: Donatas Montvydas - Štai ir vėl

Tai paskutinė šių metų Donato premjera, skirta visiems laukiantiems gražiausių švenčių. Asmeniškai atlikėjui ši daina primena jo pačio vaikystę ir ypatingą laiką su šeima per Kalėdas.

„Iš vaikystės atsinešiau daug kalėdinių tradicijų, bet viena svarbiausių – tai, kad visada būdavome kartu. Net ir dabar, sukūrus savo šeimą – niekas nepasikeitė. Lygiai tokie patys jausmai – jaudinantis laukimas ir šurmulys“, – dalinasi prisiminimais Donatas.

Šiuo kalėdiniu kūriniu Donatas Montvydas sveikina visus artėjančių švenčių proga, linkėdamas ne tik jaukaus laukimo, tikėjimo, bet ir laiko su artimiausiais – juk štai ir vėl ateina laukiamiausios metų šventės!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas