Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 26

Donny Montell cirkas Kaune: užsiliepsnojęs artistas, numeris su „Radistais“ ir neatvykęs Selas

Šventinio savaitgalio maratonas tęsiasi! Tačiau nuo gausiai valgiais apkrautų stalų veiksmas persikėlė į Kauno sceną – čia antradienio vakarą, antrąją Kalėdų dieną, Donatas Montvydas gerbėjams surengė ilgai lauktą šou, „Žalgirio“ arenoje vyko jo koncertinė „Kalėdos LIVE Cirkas“ programa.
Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Donatas Montvydas Kalėdos LIVE / Aliaus Koroliovo/15min nuotr.

Ambicingas ir populiarumo nestokojantis D.Montvydas dar anonsuodamas pasirodymą žadėjo – drauge su muzikinio šou režisieriumi Vytautu Rumšu jaunesniuoju jis žiūrovams surengs tikrą cirką. Esą koncerte Kaune bus pademonstruotas ne vienas pasirodymas su kojūkininkais bei kaskadininkais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Premjera: Donny Montell ir Egidijus Dragūnas pristato dainą „Nieko verta“

Į areną D.Montvydas atvyko tiesiai iš kito renginio – dar prieš koncertą tos pačios arenos amfiteatre buvo surengtas geriausių Lietuvos plaukikų, trenerių ir kitų su šia sporto šaka susijusių žmonių pagerbimas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rūta Meilutytė ir Donatas Montvydas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Rūta Meilutytė ir Donatas Montvydas

Jame jis iš savo rankų apdovanojimą įteikė geriausiai šalies žuvelei Rūtai Meilutytei, D.Montvydo vadybininkas, kadaise pats plaukimu rimtai domėjęsis Martynas Tyla pasveikino geriausią Lietuvos trenerę.

Ilgai laukti neteko: dar koncertui neprasidėjus arena jau buvo pavirtusi į milžinišką cirko palapinę – vos įžengus į vidų čia sklandė magiška atmosfera, susirinkusiems nuotaiką kėlė klounai bei kiti cirko artistai, kurie mažiems ir dideliems dalino saldainius, džiugino įvairiaspalviais helio balionais bei demonstravo gebėjimus vaikščioti su kojūkais.

Koncertą atidarė „Lietuvos talentų“ nugalėtojas, žonglierius Kasparas Bujanauskas. Į sceną jis nusileido nuo arenos lubų taip pasveikindamas visus susirinkusius ir pakvietęs juos į magišką muzikos ir cirko pasirodymą.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE

Vaikinui spustelėjus butaforinį koncerto startinį mygtuką užsiliepsnojo šalia stovėjusio klouno striukė, tačiau tai buvo tik vienas iš daugelio vakaro cirko numerių. Vėliau žiūrovai scenoje išvydo ir patį Donny Montell.

Pasirodymą atlikėjas pradėjo daina „Move Your Body“, tuo pačiu metu scenoje pasirodė ir gausis būrys šokėjų bei cirko akrobatų, kurie scenoje ne tik šoko kartu su dainininku, bet ir žongliravo, vaikščiojo su kopėčiomis, suko lankus bei važinėjo vienaračiais dviračiais.

Nuskambėjus pirmosioms dainoms, atlikėjas tarė atidarymo žodį negailėdamas kompimentų jį šiltai sutikusiai publikai.

„Labas vakaras! Jūsų „šiek tiek“ susirinko šį vakarą?! Ne, iš tiesų, labai daug“, – juokaudamas stebėjosi atlikėjas. Pasak jo, gerai nusiteikusi ir gausiai susirinkusi publika čia – svarbiausia.

„Bičiuliai, jūs atrodote be galo gražiai, jūsų labai daug, kartais net nejauku, nes jūsų žvilgsniai, rodos, valgo mane, bet aš pasiruošęs – valgykit šį vakarą mane. Telaimina Dievas šį vakarą ir šį cirką. Prisijunkit viskuo kuo turit – balsais, judesiais, gerai?“ – nuo scenos šūkavo D.Montvydas.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE

Koncerto metu jis draugiškai ir šiltai bendravo su publika. O vienai gerbėjai Aistei net skyrė dainą, o vėliau įteikė ir gėlę iš balionų.

Pats atlikėjas taip pat sulaukė ne tik šiltų aplodismentų, bet ir gėlių iš fanų zonoje esančių gerbėjų.

Pasirodymui įsibėgėjus, dainininkas prabilo apie dainą „Kas bus rytoj“: „Aš nežinau ar jūs klausydami šią dainą, suprantate tikrąją žinutę. Kas bus rytoj? Galiu pasakyti, jog aš negalvoju apie rytojų, svarbu yra ši akimirka, juk viskas mano rankose.“

Dainą „Love Is Blind“ lydėjo pianino garsai, šis kūrinys nuskambėjo itin lyriškai ir arenoje sukūrė šiltą, romantišką atmosferą. Prie to prisidėjo ir patys žiūrovai įjungę savo telefonų blykstes bei specialus akrobatės Miglės pasirodymas ore. Mergina stebino žiūrovus savo lankstumu ir plastiškumu. Donny Montell šio pasirodymo metu sudainavo dar vieną, visiems puikiai žinomą, Leono Somovo ir Jazzu dainą – „Nieko Nesakyk“.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE

Kūrinį „Aš visad būsiu Tavo“ atlikėjas pristatė jausmingais žodžiais: „Noriu stengtis, noriu būti geras, idealus, nepripažįstu savo klaidų. Bet jūsų dėka, tas ego kiekvieną kartą lūžta. Ir mano pats artimiausias žmogus, kuriam aš parašiau šitą dainą, yra tas, kurį prisiminus man jūsų skaičius atrodo nebe pats reikšmingiausias dalykas, ir tai yra mano dukrytė Adelė. Kiekvienas iš mūsų turim tų žmonių, dėl kurių stojamės, kuomet suklystum, nes aš, visgi, tėtis – neturiu teisės elgtis kitaip.“

Tuo tarpu „Leisk mylėt stipriau“ šį kartą nuskambėjo roko ritmu, intarpais skambant „Linkin Park“ kūrinių motyvams. Tai pakėlė visą susirinkusią minią nuo kėdžių.

Susirinkusiems atlikėjas dar prieš koncertą pateikė intrigą, buvo spėliojama, kad čia galbūt drauge dainą atliks ir grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Tačiau šis žadėjęs pasirodyti vis tik neatvyko ir arenoje Kaune nepasirodė – jo tą patį vakarą Selo laukė koncertas Klaipėdos publikai.

Vos prieš kelias dienas pasirodžiusį, ilgai šlifuotą bendrą kūrinį „Nieko verta“ šį vakarą D.Montvydas, deja, atliko vienas.

Donny Montell neslėpė nepasitenkinimo: „Jis užsuko į „Kauno miltus“ ir pasakė, kad „aš tuoj būsiu“, bet kai reikėjo, nepasirodė nei vienoje iš dviejų vykusių fotosesijų. Vargu, ar pasirodys ir šįvakar, bet man dzin“, – sakė D.Montvydas.

Koncerto pabaigoje scenoje pasirodė Radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, kurie, pasak atlikėjo, „neužsuko į „Kauno Miltus“ ir yra tikri draugai“.

Donny Montell kartu su Radistais pristatė naują kūrinį pavadinimu „Don‘t You Know“ bei pranešė, jog oficialiai kūrinys kartu su vaizdo klipu bus išleistas kitais metais, sausio mėnesį. „Be to, jūs būsite šioje dainoje, kadangi šiek tiek pafilmuosime jus mūsų video klipui“, – sakė D.Montvydas ir šie jo žodžiai privertė minią ošti ir dar labiau šokti.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Donatas Montvydas Kalėdos LIVE

Pabaigai atlikėjas pasiliko tris jau hitais tapusias dainas: „Norim dar“, „I‘ve Been Waiting For This Night“ ir „Viskas Bus Gerai“, kurias lydėjo ugnies, dūmų ir šviesų efektai, nuotraukų bei filmuotos medžiagos iškarpos iš asmeninio atlikėjo gyvenimo.

Vėliau, D.Montvydas ant scenos sukvietė visą koncerto metu talkinusią komandą bei dėkojo „Amber“ cirkui iš Alytaus, choreografui Albertui Lagunovičiui ir „Vilkas“ kaskadininkams ir Tomui Ereminui. „Nežinau ar pavyko, ar ne, bet mums buvo labai labai gera kartu su jumis šį vakarą“, – gerbėjams dėkojo Donny.

Visas vakaro dainas lydėję cirko artistų, kaskadininkų ir akrobatų pasirodymai ore bei ant scenos, arenoje nepaliko abejingų. Minia reikalavo dainų pakartojimų, dainavo ir šoko kartu su atlikėju bei jautėsi lyg tikrame cirko pasirodyme, kuris stebina savo elementai bei netikėtumais.

„Draugai, žemai lenkiuosi ir dėkoju už šį malonumą ir džiaugsmą. Kodėl ir už kokius nuopelnus man tenka laimė taip daryti? Aš negaliu paaiškinti. Bet jeigu tai galima įvardinti darbu, tai yra pats geriausias darbas gyvenime, nes anksčiau aš buvau aplinkos inžinierius ir va, kuo visa tai baigėsi, ačiū labai.

Kiekvienais metais jaučiu, kad viskas prasidėjo nuo 10 žmonių, nuo koverių, o dabar žinau, kur esu ir labai tą vertinu bei džiaugiuosi“, – pasirodymą užbaigė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas