Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Bechteris su nauja mylimąja – pirmąkart ekrane: merginai teko gulti į lovą su juo ir kolega

„Hypocrite“ grįžta su nauju kūriniu „Taupom laiką“, kuriame ypatingą vietą užima ne tik muzika, bet ir asmeninės grupės narių istorijos. Grupės įkūrėjas, atlikėjas ir dainų autorius Edgaras Bechteris pirmą kartą dirbo kartu su savo mergina Indrėja Dobilaite, kuri įveikė visus iššūkius per pirmuosius savo filmavimus.
„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka
„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka / Manto Venckaus nuotr.

Nepaisant spalio mėnesio vėsumos, Indrėja filmavimus ištvėrė be nė vieno nusiskundimo, o Edgaras juokauja, kad tai buvo puikus jų santykių stiprybės „testas“. Jis visada svajojo kurti kartu su savo mylimu žmogumi, ir šiame projekte pamatė, kad jų ryšys stiprėja ir per bendrą kūrybą.

„Kai pirmą kartą išgirdau šią naują „Hypocrite“ dainą, iš karto pajutau dainos tekstą. Mane sužavėjo dainos stiprumas, kuriame kartu slypi ir nuoširdumas. Tad nė kiek nedvejojau sutikusi filmuotis, nors ir nerimavau dėl filmavimosi patirties stokos. Man labai patiko būti dalimi šio projekto – aš jaučiau, jog man šis amplua tinka“, – dalijasi Indrėja. Jos pirmasis filmavimas neabejotinai paliko įspūdį tiek jai, tiek visai komandai.

Manto Venckaus nuotr./„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka
Manto Venckaus nuotr./„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka

Benas Povilonis-BENCE: naujas skambesys ir debiutas kaip pirmojo „Hypocrite" leiblo atlikėjo

Kartu su Edgaro ir Indrėjos istorija, šis projektas buvo svarbus ir Benui Poviloniui-BENCE – grupės muzikos prodiuseriui. Jis debiutuoja kaip pirmasis „Hypocrite“ leiblo atlikėjas, pažymėdamas naują grupės kaip muzikos organizacijos etapą. Benas ne tik sukūrė muziką, bet ir atliko pagrindines vokalo partijas dainoje.

„Mes ilgai svarstėme, ar išleisti šią roko dainą, nes tai labai neįprasta mūsų grupei, bet galiausiai nusprendėme – Hypocrite visada keičia savo veidus, tad pasikliovėme širdimi“, – sako Benas, pabrėždamas kūrybinės laisvės svarbą.

Manto Venckaus nuotr./„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka
Manto Venckaus nuotr./„Hypocrite“ dainos „Taupom laiką“ klipo filmavimo akimirka

Filmavimo užkulisiai: nuo lovos miške iki juoko filmavimo aikštelėje

Filmavimo procesas taip pat buvo ypatingas ne tik dėl kūrybinės komandos, bet ir dėl daugybės nuotaikingų akimirkų. Filmavimas vyko rudeniniame miške, kur talentingas operatorius Justas Viknius, jau anksčiau dirbęs su „Hypocrite“, sukūrė vizualiai įspūdingą vaizdą. Grimo meistrė Agnė Červonikovaitė ir asistento pareigas atlikęs Arnas Povilonis padėjo sukurti atmosferą, kurioje romantika persipina su melancholija.

Tačiau daugiausiai juoko sukėlė logistikos iššūkiai – komandai teko gabenti lovą į mišką, kur ji tapo vienu iš pagrindinių scenos elementų. „Tai buvo tas momentas, kai supratome, jog kuriame ne tik rimtą, bet ir šiek tiek pašėlusį klipą“, – juokiasi Edgaras. Filmavimo akimirkas taip pat įamžino fotografas Mantas Venckus, o lovos transportavimo misiją užtikrino Dominykas Katilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas