Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 12 09

Edgaras Lubys pristato baladę „Ką tavyje radau?“: įvertinkite

Dainų kūrėjas ir atlikėjas Edgaras Lubys pristato gerbėjams naujausią savo kūrinį – lyrišką baladę, įkvėptą laiko, kai metai eina į pabaigą ir kyla daug apmąstymų, vertinimų ir savistabos.
Edgaras Lubys
Edgaras Lubys / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Ruduo ir žiema yra turbūt geriausias metas kurti balades. Gamta rimsta, nutyla, keičiasi į ramesnes spalvas. Tai atsispindi ir mumyse. Tempas sulėtėja, išoriškai mažiau veiksmo, tad daugiau vietos vidui.

Po skubos ir pastangų viską pamatyti ir patirti vasarą, ateina laikas, kai turime progą stabtelėti ar bent prilėtinti žingsnį ir leisti ateiti mintims ir pamąstymams“, – pasakoja dainos autorius.

Žinomas dainininkas įsitikinęs, kad daugelis žmonių šiuo laiku apmąsto, kokie buvo jiems šie metai, kokios aplankė patirtys, ką pavyko pasiekti, o kas liko svajonėse.

„Man pačiam šie metai – atradimų metai. Ypač kalbant apie santykius. Atėjo suvokimas, kad kiekvienas žmogus, įžengęs į tavo gyvenimą, kažko tave išmoko. Net jei iš pradžių atrodo, kad santykis nepavyko, kažkas nutiko, nutrūko. Gal tas asmuo tiesiog atėjo tam, kad tavyje pabustų kažkoks konkretus suvokimas“, – vidiniais atradimais dalijasi Edgaras.

Naujausią Edgaro Lubio kūrinį galite išgirsti čia:

VIDEO: Edgaras Lubys - Ką Tavyje radau?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas