Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 02

Egidijus Dragūnas žengė tris žingsnius pasaulinės šlovės link – pradeda naują karjerą

Prieš dvi savaites grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas paskelbė nutraukiantis savo muzikinę veiklą Lietuvoje, o ketvirtadienį pranešė besiruošiantis pasaulinei šlovei. Gerbėjus Selas patikino ne tik kalbantis, bet ir veikiantis – tarptautinės karjeros jis jau siekia.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Apie tai, kad nutraukia muzikinę veiklą Lietuvoje, E.Dragūnas pranešė prieš dvi savaites. O ketvirtadienį savo „Facebook“ paskyroje rašė:

„Labas. Šiom dienom aš žengiau dar trejetą žingsnių savo pasaulinės karjeros link. Vakar aš nusifotografavau vieno garsiausių pasaulio žurnalų viršeliui, jis pasirodys jau šį mėnesį, tegul tai lieka maža intriga. Antra, manau, per porą savaičių jūs išgirsite pirmąjį muzikinį kūrinį, kuris bus skirtas viso pasaulio auditorijai. Ir trečia, gaunu daug laiškų, ar bus mūsų atsisveikinimo koncertas Londone. Noriu tvirtai pareikšti, kad jis bus, tik jis bus ne atsisveikinimo, o mano naujos karjeros pradžia. Galiu pasigirt, esu pirmas lietuvis, kuris Londone rugsėjo 5 d. pasirodys „O2 Academy“ salėje, todėl prašau mane palaikyti. Liepos 4 d. būsiu Klaipėdoje ir atsisveikinsiu su šiuo miestu. Žmonių antplūdis bus neįtikėtinas, ar jau turi bilietus?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai