Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 20

Europą apkeliavusi grupė „MaNNazz“ koncerte laukia vilniečių

Šis rugsėjis itin turtingas madingos ir kokybiškos gyvos muzikos vakarėliais – jau šįvakar, trečiadienį, 20 val. menų fabriko „Loftas“ scenoje su klausytojais sveikinsis didžiulio pasisekimo turo po Europą metu sulaukusi ir per grupės gyvavimo metus jau ne vieną nominaciją pelniusi grupė „MaNNazz“ su „Lietuvos balse“ išgarsėjusia Kamile Kielaitė-Sienkievič (Kami) priešakyje.
Grupės „MaNNazz“ sceninis įvaizdis
Grupės „MaNNazz“ sceninis įvaizdis / Vido Černiausko nuotr.

Grupės įkūrėjai, pernai žiedus Vilniuje sumainę, Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir daugkartinis bytbokso čempionatų nugalėtojas Bogdanas Sienkievičius (Bogis) tvirtina, jog grupės „MaNNazz“ išskirtinumas yra besąlygiškas nuoširdumas scenoje bei koncertų metu klausytojams sukuriama nepaprasta, užburianti atmosfera. Grupės stilistiką muzikantai įvardina kaip gyvos, elektroninės ir „beatbox“ stiliaus muzikos bei vokalo junginį, kuris apima be galo plačią ir spalvingą „ambient“, „drum&bass“, bliuzo, pop bei daugelio kitų muzikos stilių paletę.

Prieš šiandienos koncertą menų fabrike „Loftas“ grupės „MaNNazz“ atstovus kalbinome „blitz“ interviu.

VIDEO: MaNNazz - Reality Substitute ft. Valo

Kas yra „MaNNazz“?

Tai – duetas gimęs po netikėtos pažinties Naujųjų Metų vakarą vienoje Vilniaus vyninėje, – pasakojo Kamilė, – aš ten koncertavau, o Bogis (red. Bogdanas Sienkievičius) su savo draugais šventė Naujuosius. Kadangi Bogdanas yra pripažintas bytbokso atlikėjas, vienas iš jo draugų pasiūlė jam prisijungti prie manęs scenoje. Improvizacijos yra man labai artimos, esu ne kartą laimėjusi vadinamąsias „jam session“, tad sutikau kartu pasirodyti, o visa kita – jau istorija (šypsosi). Nors romantiški santykiai tarp mūsų prasidėjo ne iš karto – pusę metų repetavome namuose, kol galop su „MaNNazz“ ėmėme rengti viešus pasirodymus. Kažkuriuo metu Bogis atkreipė į mane dėmesį ir pradėjo kurstyti planus apie rimtesnę draugystę, dėl to jam teko nemažai padirbėti, bet štai šiemet jau atšventėme pirmąsias vestuvių metines!

Kodėl „MaNNazz“?

Mūsų išskirtinumas yra ne tik originalus skambesys, jungiantis įvairius muzikinius stilius, tačiau ir mūsų paprastumas, nuoširdumas. Scenoje nenorime „dėtis kaukių“ ar pasiduoti spaudimui atitikti tam tikrus standartus. Pasirodymų metu atliekame savo kūrybą – muziką, kuria išties tikime, mylime, scenoje esame tokie, kokie esame, neapsimetinėjame ir klausytojams plačiai atveriame savo širdis.

Kur „MaNNazz“?

Šiandien menų fabriko „Loftas“ scenoje – mūsų pirmasis albumo pristatymo koncertas, spalio 13 d. pasirodysime Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, planuojami koncertai ir Klaipėdoje bei Kaune. Užsienis taip pat yra mūsų planuose. Jau esame koncertavę Jungtinėje Karalystėje, Norvegijoje, Šveicarijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Vengrijoje, itin įsimintinas koncertas buvo Ukrainoje, kur pasirodėme 12-ai tūkstančių klausytojų. Sulaukėme daugybę pozityvių atsiliepimų.

Su kuo „MaNNazz“?

„Lofto“ scenoje pasirodysime kartu su geriausiais muzikantais, grojančiais su garsiausiais Lietuvos scenos veidais „Sel“, Marijonu Mikutavičiumi bei kitais – būgnininkas Jonas Lengvinas, gitaristas Rytis Taraila, klavišininkas Tomas Dičiūnas ir pritariančioji vokalistė Agnė Šiaulytė.

O, svarbiausia, laukiame nesulaukiame susitikimo su mūsų klausytojais, kuriems pažadame sukurti nepakartojamus muzikinius įspūdžius bei šiltą, betarpišką atmosferą, tai – koncertas, kurio dalyviai būsime visi!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas