Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Evgenya Redko ruošiasi pirmam arenos šou: „Link to ėjau visą gyvenimą“

Viena autentiškiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių Evgenya Redko savo klausytojams pasiryžo sukurti iki šiol įsimintiniausią muzikinę patirtį. Kovo 1 d. „Twinsbet“ arenoje Vilniuje įvyks pirmasis atlikėjos arenos šou. „Link šio įvykio ėjau visą gyvenimą,“ – atviravo Evgenya.
Evgenya Redko
Evgenya Redko / Joanos Suslavičiūtės ir Linos Juske nuotr.

Evgenya Redko nėra tik atlikėja. Jos kūryba – tai unikali dermė tarp muzikos ir vizualinio meno. Kiekviena daina, kiekvienas pasirodymas išsiskiria naujais kūrybiniais sprendimais. Evgenya Redko nuolat sau kelia vis aukštesnę kartelę:  „Taip paprastai su savo ambicijomis neišsisuksiu ir šįkart, todėl pasiruošimą kitų metų pavasario šou pradėjau jau vasarą“, – apie sau keliamus reikalavimus užsimena atlikėja.

Dar šį rudenį Evgenya Redko ruošiasi pristatyti ir savo trečiąjį solinį albumą pavadinimu „Planeta“. Jį E.Redko kūrė netgi trejus metus. Kiekviena šio albumo daina kruopščiai išgryninta, o albumo pavadinimas atskleidžia, kad tai – daugiau nei tik naujos muzikos rinkinys.  

Joanos Suslavičiūtės nuotr./Evgenya Redko
Joanos Suslavičiūtės nuotr./Evgenya Redko

„Planeta“ yra savotiška mano kūrybos kulminacija, kuri įtraukia į pasaulį, kupiną jausmų, paieškų, prasmės ir autentiškų išgyvenimų. O arenoje klausytojai taps ne tik mano pasaulio žiūrovais, bet ir dalyviais“, – pirmąją šou užuominą meta Evgenya Redko.

Primename, kad praėjusių Naujųjų metų išvakarėse, „Compensa“ koncertų salėje, Evgenya Redko žiūrovus pavergė savo gyvo garso pasirodymu, kuriame skambėjo future retro muzika, o akį džiugino vizuali estetika ant scenos. Šią vasarą atlikėja surengė pilnai išparduotą koncertą „Vasaros terasoje“, kuris dar kartą patvirtino, kad Evgenya Redko yra ne tik talentinga, bet ir itin darbšti bei originali kūrėja.

„Tai buvo nedidelė įžanga į tai, ką jums ruošiu kovo 1 d.,“ – sako ji.

Linos Jushke nuotr./Evgenya Redko
Linos Jushke nuotr./Evgenya Redko

  Bilietai į pirmąjį Evgenya Redko arenos šou prekyboje pasirodys rugsėjo 11 d., tačiau jau rugsėjo 9 d. bus galima pasinaudoti išankstinių bilietų įsigijimo galimybe. Daugiau informacijos apie tai – atlikėjos socialiniuose tinkluose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas