Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

FC Baseball melomanus sukvietė į Valdovų rūmus: svajingame koncerte – lyriškai nusiteikę gerbėjai

Liepos 18-osios vakarą, pirmą kartą „Midsummer Vilnius” festivalyje ir Valdovų rūmų Didžiajame kieme stilingą pasirodymą sukūrė šalies melomanams puikiai pažįstamas Tautvydas Gaudėšius-FC Baseball. Jo koncertas alsavo giliu monochrominiu ilgesiu ir intelektualia, svajingai atsainia romantika.
„FcBaseball“ koncertas Valdovų rūmų kieme
„FcBaseball“ koncertas Valdovų rūmų kieme / Patricija Adamovič / BNS

Didžiųjų scenų spindesį ir klausytojų palankumą atradęs kaip „Junior A”, Tautvydas Gaudėšius 2020 metais pristatė naująjį savo alter ego – „FC Baseball”, kai pradėjo dainas kurti lietuviškai. Šiuo keliu atlikėjas sėkmingai žygiuoja ir toliau, užkariaudamas vis daugiau žiūrovų simpatijų.

Fotogalerija:

Vos per kiek daugiau nei trejus metus „FC Baseball” į pasaulį išleido 4 pilno metro muzikos albumus – „Lùna“, „Vorai”, „Žvėrynė” ir „Aš sakydamas kursiu”, bei 2 mini albumus – „Karuselė“ ir „Bėgti laiptais“. Juose sudėtos dainos, tokios kaip „Kai oras atšils”, „Gyvenimas”, „Saturnas”, „Mūzos”, „Gėlės po stiklu”, „Fortūna” ir begalė kitų kūrinių kaipmat rado kelią į klausytojų širdis.

Kaip yra sakęs Tautvydas Gaudėšius, jo misija – būti meistriškai žmogiškam mene. „Aš nuolat kalbu apie dainų rašymą kaip apie tikrų tikriausią magiją, nes būtent taip ir jaučiuosi“, – teigia dainų autorius.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas