Sportas gyvai
2023 10 06

Gabrielius Vagelis pristato ilgai brandintą staigmeną: „Tai mano žydėjimo metas“

Šiomis dienomis akyliausi interneto vartotojai galėjo pastebėti rožinių gėlių jūrą, kartu su paslaptingu pavadinimu ir data. Tai subtili užuomina, pranešanti jaudinančias naujienas: vienas ryškiausių Lietuvos atlikėjų ir dainų autorių Gabrielius Vagelis pristato ilgai brandintą staigmeną – spalio 27-tą pasirodys jo naujasis albumas pavadinimu – „Žydėsiu“.
Gabrielius Vagelis
Naujasis Gabrieliaus Vagelio albumas / Luko Griciaus nuotr.

„Pastarieji dveji metai man atnešė be galo daug gerų emocijų bei pasiekimų. Prasidėjo naujas etapas kartu su „Universal Music Group“. Išleidome dainas, kurias dainuoja vis didėjanti žmonių minia, kurią matau savo koncertuose – tai tarsi mano žydėjimo metas. Jaučiuosi taip gerai, kaip niekad. Visa tai išreikšta muzikoje, kuri sudėta į mano naująjį albumą“ – dalinasi Gabrielius.

„Žydėsiu“ – tai pirmasis G.Vagelio fizinis albumas, kuris pasirodys ne tik CD, bet ir vinilinės plokštelės pavidalu. Jame klausytojai galės rasti savo mylimiausius atlikėjo super hitus – „Man Trūksta Dienų“, „Man Moji“, bendrą singlą su grupe „69 danguje“ – „Jei Leisi“, bei naujas, niekur anksčiau negirdėtas, Gabrieliaus dainas. Nuo šiandien galima užsisakyti naujo albumo „Žydėsiu“ fizinę kopiją: el. parduotuvėse

Luko Griciaus nuotr./Gabrieliaus Vagelio albumo viršelis
Luko Griciaus nuotr./Gabrieliaus Vagelio albumo viršelis

Išskirtinė galimybė

Spalio 18 d. Vilniaus bare „Dirigentai“ vyks išankstinės G.Vagelio naujausio albumo – „Žydėsiu“ perklausos šventė. „Perklausų“ metu, susirinkusieji turės unikalią galimybę pirmieji išgirsti naujausią atlikėjo albumą ir sužinoti, kokie jausmai ir gyvenimiškos patirtys įkvėpė atlikėją parašyti dainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius