Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabrielius Vagelis pristato premjerą „Vienu ritmu“: tokiais plaukais jo dar nematėte

Vienas populiariausių Lietuvos atlikėjų ir dainų autorių Gabrielius Vagelis pristato naują singlą – „Vienu Ritmu“, kurį išleidžia drauge su didžiausia muzikos leidybos kompanija pasaulyje – „Universal Music Group“. Kūrinį lydi įtempto veiksmo kupinas vaizdo klipas, perpintas netikėtais siužeto vingiais.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Stopkadro nuotr.

„Singlo „Vienu Ritmu“ vaizdo klipas – be abejonės vienas mano mėgstamiausių. Jau seniai mano galvoje sukosi idėja sukurti kažką panašaus į tai, nes visuomet labai norėjau klipe pralėkti motociklu. Prisipažinsiu, kad šiai idėjai įtakos turėjo ir mano viena mėgstamiausių atlikėjų Shania Twain“, – dalinasi Gabrielius.

„Vienu Ritmu“ vaizdo klipas – kupinas įvairiausių detalių ir netikėtų posūkių, dėl kurių nepakanka jo peržiūrėti vos vieną kartą. Kuri klipo scena tau įsiminė labiausiai?

Visos klipo scenos yra įdomios savaip. Akyliau pasižiūrėjus, pačiame klipo gale galima pastebėti labai trumpas scenas, kuriose esu ne tik su visiškai kitokia apranga, bet ir tokiais ilgais plaukais, kokių nesu gyvenime turėjęs. Tų kadrų idėjome nedaug, kad jie būtų kaip prieskonis ir jų netyčia nepastebėjus, reiktų atsisukti klipą ir pažiūrėti vėl iš naujo.

Viena ryškiausių muzikinio klipo vietų kovos scena. Kiek užtruko išmokti jos choreografiją?

Turėjom labai gerą choreografą, kuris viską tiksliai ir aiškiai sustatė į savas vietas, tad kovos sceną išmokom vos per vieną repeticiją, trukusią apie porą valandų.

Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis
Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis

Dažnai viena sunkiausių užduočių pradedantiesiems atlikėjams – atrasti savo stilių ir nieko nekopijuojant, eiti savo unikaliu keliu. Kada ir kaip supratai, kaip reprezentuoti save ir kokią muziką kurti norėtum tu?

Koks atlikėjas noriu būti supratau gana anksti, kai sukūriau dainą –„Jausti laisvę stipriau“. Iki šiol vis dar manau, kad esu besivystantis muzikoje, nors ir labiau subrendęs nei anksčiau. Muzika, kurią noriu kurti, keičiasi su manimi. Mano tikslas – išlikti tuo pačiu Gabrieliumi, bet muzikoje atrasti vis naujų prieskonių.

Muzikos pasaulyje esi jau daug metų, bet tavo karjera kasmet tik kyla aukštyn. Kaip tau pavyksta išlaikyti įkvėpimą kurti ir neperdegti?

Labai džiaugiuosi, kur esu dabar, kokiu keliu einu ir manau, kad tai yra didžiausias įkvėpimas. Taip pat žmonės, kurių sutinku vis daugiau ir kurie pasidalina gražiais žodžiais, pavyzdžiui, jog negali gyventi be mano muzikos, ar patinka kažkuri mano daina ir jos klauso kasdien. Man tai yra didžiausias postūmis į priekį. Neslėpsiu, tikrai būna ir visokių momentų. Kartais imi save lyginti su kitais, manydamas, kad jiems kažkurioje vietoje sekasi geriau. Bet tada supranti, kad neprotingiausias dalykas, ką žmogus gali daryti – tai lyginti save su kitais. Mes visi esame skirtingi ir unikalūs. Vienintelis žmogus su kuo save lyginti turėtume – tai mes patys.

Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis
Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis

Naujausias Gabrieliaus Vagelio kūrinys „Vienu Ritmu“ pirmą kartą gyvai nuskambės šventiniuose atlikėjo koncertuose: gruodžio 27 d. Klaipėdoje, „Renginių kombinate“, ir gruodžio 28 d. Vilniuje, „Kablys + Kultūra“.

„Planuojame turėti ir svečių, tačiau kokių – dar neatskleisiu. Ruošiame daug staigmenų ir norime, kad šie koncertai įsimintų, tad labai lauksime jūsų, kad visa tai galėtume patirti drauge“, – kviečia Gabrielius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?