Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GJan pristato dainą „Kaip man atmylėt tave“: klipą įkvėpė priklausomybės ir manijos sutrikimai

Atslūgus intensyviam vasaros koncertų maratonui atlikėja ir dainų autorė Greta Jančytė-GJan grįžta su naujausiu kūriniu, bei vaizdo klipu „Kaip man atmylėt tave“. „Tai daina apie santykius su kurių pabaiga sunku susitaikyti“, – pasakoja atlikėja.
GJan
GJan / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Muzika GJan

Dainininkė prisipažįsta, kad naujų dainų leidime jai sunkiausias ir daugiausiai laiko reikalaujantis iššūkis yra vizualizacijos kūrimas. Greta pasakoja, jog šios vizualizacijos idėjos atsiradimas buvo itin netikėtas.

„Kaip man atmylėt tave“ dainą su Roku Jansonu, dainos bendraautoriumi parašėm gana seniai ir jau galvojom, kad pasiduosim ir dainą išleisime tiesiog su baltu fonu, bet vieną vakarą po darbų sugalvojau pažiūrėti dokumentiką apie priklausomybes ir manijos sutrikimus. Nesu megėja įtemptų filmų, bet turbūt pats likimas nusprendė pastumėti to link. Tai ir pakišo mums idėją šios dainos vizualizacijai.“

GJan – „Kaip man atmylėt tave“:

VIDEO: GJan - Kaip Man Atmylėt Tave | Lyric Video

„Man pasirodė, jog filme vyraujanti obsesijos emocija puikiai atspindi dainą, kuri yra būtent apie liguistą priklausomybę tam tikram žmogui. Jeigu priklausomybė nėra sprendžiama, ji lengvai gali tapt tikru košmaru tiek sau, tiek ir visiems aplinkui. Šiame kontekste labai tinka pagrobimas. Jis perkeltine prasme parodo kaip įkalinimas savo jausmų ar mylimo žmogaus gali įkalinti ir patį save“, – apie dainos vizualizacijos inspiraciją išsamiau pasakoja mergina.

„Kaip man atmylėt tave“ jau skamba visose internetinėse platformose. Kūrinys taip pat skambės ir didžiausiame atlikėjos koncerte Kauno „Žalgirio“ arenoje, sausio 18 dieną.

Areniniam pasirodymui atlikėja ruošia ne tik garsiausias savo dainas, tokias kaip „Važiuoju kur širdis“, „Atidaviau tau viską“, „Ruduo“, „Melagė“, „Leidžiu sau viską“, bet ir naujus kūrinius, kuriuos planuoja išleisti iki koncerto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas