Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 28

Grupė „Inkilai“: „Nenusiminkite. Komforto griūtis – kelias į šviesesnį gyvenimą“

Įkvepiančiais tekstais muzikos mylėtojus patraukianti grupė „Inkilai“ savo naujausiame vaizdo klipe „Tavo valanda“ atskleidžia mūsų dažnai nelengvą būtį šiame pasaulyje. Tačiau optimizmo nestokojantys Laimonas ir Paulius kviečia nemalonias patirtis priimti kaip pamokas ir žvelgti į gyvenimą kaip į kelionę, kuri veda link šviesos.
Grupė „Inkilai“
Grupė „Inkilai“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Visi mes jos trokštame ar vis bandome susikurti – tai mūsų komforto zona. Bet įdomiausia yra tai, kad mes visada gyvename savo komforto zonoje, tik to nepastebime, kol kažkas tą jauseną pajudina ar bando išstumti iš jos“, – mąsto grupės narys Laimonas Jančas.

„Dažniausiai mums tai labai sunku priimti, o dar sunkiau suvokti, kad šitos, kaip mes įsivaizduojame, jaukios ir saugios būsenos griūtis yra kelias į sąmoningesnį ir šviesesnį gyvenimą.“

Naujausiame „Inkilų“ vaizdo klipe parodoma, kaip mes kartais patys klaidingai suvokiame savąją komforto zoną, rašoma pranešime spaudai.

„Ta mums saugi ir įprasta būsena arba tas troškimų nupieštas įsivaizdavimas, koks turėtų būti mūsų gyvenimas, kad jis būtų malonus, ne visada yra būtent tai, ko mums reikia. Kartais aplinka ar visuomenėje nusistovėję standartai mus įtikina, kad būtent tai ir yra ta jauki ir maloni būsena“, – mintimis dalijasi grupės „Inkilai“ narys Paulius Adomėnas.

„Tad kartais mes visi ieškome, kankinamės, trokštame to, ko mums galbūt visai nereikia.“

„Labai gražus palyginimas su sapnu. Kol sapnuojame, atrodo, viskas tikra. Gali būti geras sapnas ar blogas, bet jis baigsis, kai mes pabusime. Taip ir su bandymais išlikti toje komfortiškoje būsenoje“, – teigia Laimonas.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Inkilai“

„Į šį pasaulį ateiname išmokti savo pamokų. Ne beatodairiškai naudotis gamta ar gyventi nemąstant ir tiesiog vartoti. Ankščiau ar vėliau mus pati gamta ir visos kitos protu bei intelektu nepaaiškinamos jėgos išjudina iš sąmonės tamsybių, išstumia mus iš to susikurto „komforto“. Bet visada yra pasirinkimas. Net kai atrodo, kad jo nėra.“

Į apmąstymus apie gyvenimą, jo prasmę ir pasirinkimus kasdien grupės „Inkilai“ narius panardino artimų ir brangių žmonių netektys. Daina „Tavo valanda“ gimė ir mąstant apie tai, kur mūsų kelionė prasideda ir kur ji baigiasi. Kūrėjams artima senajame šventraštyje „Bhagavad-gita“ parašyta mintis, kad mes keliaujame per gyvenimus keisdami vieną kūną po kito, kaip drabužius: senus išmetame ir gauname naujus, pagal savo pageidavimus. Bet svarbiausia, kad ši kelionė eitų sąmonės evoliucijos linkme, kad mes eitume link aukščiausio sąmoningėjimo.

Grupės „Inkilai“ nariai Laimonas ir Paulius kviečia išgirsti ir pamatyti jų naujausią kūrinį ir primena, kad visada yra viltis ir mūsų pačių pasirinkimas, kokia bus mūsų kelionė per gyvenimą ir kokios mintys mus lydės kasdien.

„Tavo valanda ateis, nebijok. Eik pirmyn, nesustok“, – skamba naujausioje jų dainoje „Tavo valanda“.

Naujausią grupės „Inkilai“ kūrinį galite pamatyti ir išgirsti čia:

VIDEO: Inkilai - Tavo Valanda

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas