Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Man-go“ gerbėjams paruošė staigmeną: „Tai atrodė neįmanoma misija“

Viena iš sėkmingiausių lietuviškos pop muzikos grupių „Man-go“ spalio 25 dieną gerbėjus pradžiugins išleisdama vinilinę plokštelę „Alyvos“. Į šį išskirtinį leidinį bus įtrauktos populiariausios atlikėjų dainos, geriausiai iliustruojančios dvidešimt penkis muzikinėje scenoje praleistus metus.
„Man-go“
MAN-GO / „O.K. photography“ nuotr.

Plokštelėje skambės tokie hitai, kaip „Pavasariniai žiedai“, „Pumpurėliai“, „Raskila“, „Beržynėliai“, „Penkios minutės“ bei „Alyvos“, priminsiantys pirmąjį grupės veiklos laikotarpį, taip pat – po sudėties ir pavadinimo atnaujinimo „Man-go“ įrašyti kūriniai „Paviršius širdies“, „Sugrįžk, prašau“ bei „Ar dar mane sapnuoji?“ (atliktas su „Sadboi“) ir „Nusinešk mane“ (atliktas su „Pikaso“), kurie užkariavo klausytojų širdis per pastarąjį dešimtmetį.

Nuo 1998 metų grupėje dainuojanti Rima Petrauskytė-Paulauskienė pripažino, kad buvo išties sudėtinga atrinkti tas vienuolika dainų, kurios galėjo patekti į vinilinę plokštelę „Alyvos“.

„Sutalpinti į keturiasdešimt penkias minutes visas tiek publikos, tiek mūsų pačių mėgstamiausias „Man-go“ dainas yra faktiškai neįmanoma misija. Bet, man atrodo, kad su šia užduotimi pavyko puikiai susitvarkyti, kai prodiuseris Žilvinas Liulys pasiūlė įrašyti iš mūsų hitų „Išsiskyrimas“, „Vaikystė“, „Tu reikalingas“, „Netikėjom“ ir „Drugelis“ sudarytą bendrą kompoziciją „Medley“. Ji tarsi ir buvo ta trūkstama dėlionės dalis, padėjusi suformuoti šio albumo turinį“, – pasakojo dainininkė.

MAN-GO
MAN-GO

Šiemet bus išleistas ribotas „Man-go“ geriausių dainų vinilinių plokštelių „Alyvos“ tiražas, tad jas įsigyti pageidaujantiems grupės gerbėjams rekomenduojama užsisakyti iš anksto. Daugiau informacijos apie tai galima rasti grupės interneto svetainėje arba paskyrose socialiniuose tinkluose.

K.Meliausko nuotr./MAN-GO
K.Meliausko nuotr./MAN-GO

Metų pabaigoje „Man-go“ leisis ir į koncertinį turą „Rudens spalvos“, kuris vyks lapkričio 7 d. Ukmergėje, lapkričio 15 d. Šiauliuose, lapkričio 16 d. Vilniuje, lapkričio 23 d. Kaune ir gruodžio 28 d. Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas