Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 01 18

Grupė „Mood sellers“ gimtadienį švęs kosmose

Sausio 19 dieną Vilniuje klube „Kablys“ įvyks pučiamųjų instrumentų grupės „Mood Sellers“ 10 metų gimtadienio šventė ir debiutinio albumo pristatymas.
„Mood sellers“
„Mood sellers“ / Dainiaus Putino nuotr.

Atlikėjai paruošė ypatingą programą su kviestiniais svečiais scenoje bei kosmine staigmena.

Per 10 metų grupės veiklos laikotarpį muzikantai ne kartą grojo didžiosiose Lietuvos scenose su žinomais atlikėjais, o savo gimtadienyje vieną kūrinį atliks su žvaigžde, kuri kol kas neatskleidžiama, bet kad tai bus labai netikėta, neabejojama.

Vaikinai yra groję Amsterdame, Prahoje, Gdasnke, kelis kartus dalyvavo muzikiniuose projektuose Sakartvele, grojo Sakartvelo gatvės muzikos dienoje.

Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“
Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“
Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“
Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“

Gatvės muzikos diena moodselleriams svarbi ir Lietuvoje – jau 3 metus iš eilės organizuojama muzikinė eisena, kuri primena nuotaikingus renginius Naujajame Orleane.

Grupei ritmingai grojant, prie linksmai nusiteikusios palaikymo komandos prisijungia daugiau varinių dūdų, ir eisena keliauja Vilniaus senamiesčio gatvėmis, įtraukdama žiūrovus – visus, norinčius pašėlti su ritmu. Eisenos mastas kasmet auga, o finaliniu džiaugsmu tampa koncertas Užupyje „Downtown Forest Hostel“ kiemo žaliojoje erdvėje.

Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“
Asmeninio albumo nuotr. /„Mood sellers“

Geriausiai viską, kas spėjo įvykti per 10 metų, vainikavo debiutinis „Mood Sellers“ albumas „Sugar&Space“, kuris išleistas ir vinilo, ir CD formatu. Vaikinai sako, kad bandymų įrašyti albumą būta ir anksčiau, bet rezultatas vis netenkino. Tad šis albumas tikrai subrandintas, išlauktas ir ištobulintas.

Kviečiame išgirsti Lietuvoje linksmiausiai grojančios brass grupės pasirodymą sausio 19 dieną klube „Kablys“. Koncerto pradžia 21 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas