Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 04 14

Grupė „Pekla“ siūlo muzikinį vaistą nuo karantino depresijos: pasidalijo namų sąlygomis gimusiu singlu

Ne vienerius metus koncertuose tarpmiestinė Lietuvos sunkiojo rokenrolo grupė „Pekla“ skleidžia šėlsmą ir gerą nuotaiką. Deja, panašu, kad gyvų pasirodymų artimiausiu metu teks palaukti – bet tai ne priežastis nurimti.
„Pekla“
„Pekla“ / Asmeninio albumo nuotr.

Gyvi „Peklos“ pasirodymai pasižymi įspūdinga energija ir dideliu publikos įsitraukimu. Pati grupė sako, kad klausytojai jiems yra tarsi dar vienas grupės narys, o matant jų reakciją ir jaučiant palaikymą, gyvas grojimas tiesiog įkrauna muzikantus. „Dėl to dabartinė situacija mums yra labai keista, labai trūksta gyvų pasirodymų ir mūsų fanų, mūsų draugų, bet viskam yra sprendimas“, – sako „Pekla“.

Asmeninio albumo nuotr./„Pekla“
Asmeninio albumo nuotr./„Pekla“

Grupei, kurios nariai yra išsibarstę po visą Lietuvą, repeticijos „per atstumą“ nėra naujiena – tad jie žino, kad Rokenrolo dvasios taip lengvai neuždarysi. Todėl visai neseniai muzikantai su klausytojais pasidalino vaizdo klipu savo naujausiam singlui „Boogie With Satan“ – kuriuo įrodo, kad šėlsmas įmanomas ir namų sąlygomis.

VIDEO: PEKLA - Boogie with Satan (Official Quarantine Video)

„Pati daina yra apie tai, kad stengiantis pabėgti nuo realybės, šiais laikais pernelyg lengva užsidaryti televizijos ir kitų medijų burbule. Toks, vaizdžiai tariant, „šokis su šėtonu“ kelia pavojų virsti vegetuojančiu zombiu. Tai ypač aktualu dabar, kai daugelis iš mūsų esame užsidarę namuose ir naujosios technologijos liko kaip ir vienintele prieinama pramoga. Norime parodyti, kad net jei vaistų nuo viruso dar ir teks palaukti, tai vaistas nuo suzombėjimo jau tikrai yra. Ir tai – gera nuotaika bei Rokenrolas!“ – skelbia „Pekla“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas