Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 16

Grupė „Pikaso“ jau dėlioja paskutinius jubiliejinių koncertų štrichus

Šiemet 18-tą gimtadienį švenčianti vaikinų grupė „Pikaso“ jau baigia ruoštis jubiliejiniams koncertams didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Pasirodymuose grupė nežada išgalvotų sprogimų ar skambių pavadinimų. „Pikaso“ vyrukams svarbiausia – nuoširdus bendravimas su gerbėjais ir pasirodymų kokybė.
„Pikaso“
„Pikaso“ / „Muzikinių pranešimų“ nuotr.
Temos: 2 Muzika „Pikaso“

„Trumpame, bet, neabejoju, įsimintiname, gimtadienio ture mes nesisvaidom pažadais sukurti šviečiantį gyvūną iš ekranų, nesakome, kad bus bomba. Mes norim susitikti su žmonėmis, kuriuos jau daug metų mylime, ir su kuriais ta meilė yra abipusė.

Šiuose koncertuose nieko nesistengsim įrodinėti – tiesiog kviečiame visus šiltam ir linksmam susitikimui, kurio metu per pora valandų muzika papasakosim visą grupės „Pikaso“ istoriją, atskleisim įdomių faktų”, – pasakoja grupės narys Haroldas.

Jubiliejiniuose koncertuose „Pikaso“ žada nepriekaištingą garso ir apšvietimo kokybę, tačiau į perdėtus techninius sprendimus nežada leistis. Atlikėjams svarbiausia muzikinis turinys, tad jie nemato tikslo galvoti kuo šmaikštesnius koncertų pavadinimus ar menines instaliacijas. „Pikaso“ žada gerbėjams ne tik įsimintiniausias akimirkas su geriausiais grupės hitais. Koncerte taip pat laukiama svečių, kurie, grupė tikisi, kartu su jais pasirodys ir ant scenos.

Kad gerbėjai yra svarbiausia grupės dalis įrodo ir faktas, jog bilietai į jubiliejinius koncertus sparčiai nyksta. Klaipėdoje jau parduota daugiau nei 80 proc. bilietų. Tad grupės nariai ragina dar nespėjusius įsigyti bilietų suskubti, mat vėliau gali tekti nusivilti.

Jubiliejiniai „Pikaso“ koncertai „18” vyks: spalio 28 d. – Klaipėdos koncertų salėje; lapkričio 11 d. – „Renginių oazėje“ Kaune; lapkričio 18 d. – koncertų salėje „Saulė“ Šiauliuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas