Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 05 19

Grupė „Sirenos“ pristato naują hitą „Aš uždarau duris“ ir vaizdo klipą

Grupė „Sirenos“ džiugina gerbėjus – Alvydos Chmelevskytės ir Renatos Klimaitytės duetas pristato naujausią dainą „Aš uždarau duris“ ir specialiai jai sukurtą vaizdo klipą, kuriame atsiskleidžia dažna gyvenimiška istorija apie laiku neuždarytas arba ne laiku uždarytas duris.
Grupė „Sirenos“
Grupė „Sirenos“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Žmogus prisiriša prie kito žmogaus nematomomis stygomis ir, kai ateina laikas išsiskirti, tos stygos išsitempia ir plyšta arti širdies, palikdamos neišdildomą skausmą. Todėl kartais reikia širdyje laiku uždaryti duris tam, kad ir vėl atgautum saugumo ir ramybės jausmą“, – mintimis dalijasi Alvyda Chmelevskytė.

Klipe vyro vaidmenį atliko lėktuvo pilotas Giedrius Gaižauskas. „Esame kolegos, mus vienija aviacija. Renatą pažįstu kaip santūrią ir protingą stiuardesę, tad buvo keista išgirsti tokį avantiūrišką pasiūlymą, netgi tą sekundę buvau šokiruotas – nusifilmuoti muzikiniame vaizdo klipe buvo iššūkis. Lėktuvą pilotuoti yra kur kas lengviau, tačiau kodėl gi ne, sutikau“, – juokiasi Giedrius Gaižauskas.

Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Sirenos“
Asmeninio albumo nuotr./Grupė „Sirenos“

Renata Klimaitytė taip pat šypsosi: „Meilė kaip loterija, mylės – nemylės, įvertins – kartais neįvertins... Čia nėra ir nebus pastovumo. Naivu į tai remtis. Kvaila tuo gyventi. Harmonija viduje daryti tai, ką nori, daryti ne dėl kažko, ne dėl to, kad pamiltų, įvertintų ar pastebėtų. O dėl to, kad tai tavo gyvenimas ir kito tokio nebus.

Net mintimis niekada nelaikyk ir nelauk išeinančio, uždaryk duris ir jis būtinai sugrįš, esu tuo tikra, tik ar tebereikės?.. Mes per daug susikoncentruojam į praeitį, joje jau nieko neliko, tik prisiminimai, o ateitis dar mūsų rankose.“

Šį, kaip ir prieš tai buvusį grupės hitą „Lėtai atleisiu“, „Sirenoms“ sukūrė gerai žinomas Lietuvos vaikinų grupių prodiuseris ir populiarių lietuviškų hitų autorius Karolis Šliažas. Dainos vaizdo klipas buvo patikėtas talentingiems savo srities specialistams. Merginų duetas išliko lojalus nepakeičiamai vizažistei Indrei Ramanauskei, „Floor Photo Studijai“, klipą filmavo Artūras Kavaliauskas, montažo autorė Ingridai Domeikytė.

VIDEO: Sirenos - Aš uždarau duris (NAUJIENA 2022)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas