Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 05 20

Grupės „jauti“ gerbėjai vasarą pasitiks gyvo garso koncerte ant Pelėdų kalno

Matematinio roko grupė „jautì“ gegužės 28-ąją visus kauniečius ir miesto svečius kviečia į gyvo garso koncertą ant Pelėdų kalno. Paskutinį šio pavasario penktadienį bus galima sutikti vakarojant po atviru dangumi ir klausantis naujų bei gerbėjų jau pamėgtų grupės dainų.
„jauti“
„jauti“ / Igno Avižinio nuotr.

Matematinio roko grupė „jautì“ susibūrė prieš 5 metus. 2019 m. pasirodė debiutinis albumas „Too Fat to Run“, o 2020-aisiais „jautì“ buvo pastebėta ir populiariosios muzikos vandenyse: grupė buvo nominuota „M.A.M.A.“ muzikos apdovanojimuose Metų roko grupės kategorijoje bei toje pačioje kategorijoje alternatyvios muzikos apdovanojimuose „T.Ė.T.Ė.“

Naujausias grupės albumas – 2020 m. vasarį pasirodęs „Mulkis“, kuriame grupė kalba apie jausmus, žmogišką savybę klysti ir stiprybę atsiprašyti.

Koncerto metu gerbėjai galės išgirsti jau pamėgtas grupės dainas, tokias kaip „Too Fat to Run“, „Visai ne tai“ ar naujausią singlą „Daugiau šviesos“. Norintiems susipažinti su grupės kūryba, kviečiame pasiklausyti praėjusių metų singlo:

VIDEO: jautì - Daugiau Šviesos

Jei dar nebuvote nė viename grupės koncerte, dabar puiki proga apsilankyti, koncertas vyks lauke, po atviru dangumi, o vietos ant Pelėdų kalno užteks visiems, pranešime spaudai žada organizatoriai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas