Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 06 30

„HEAVS“ grįžta su nauju kūriniu: išgirskite

„HEAVS“ dalinasi nauju kūriniu „Vandenyje“. Anot Roko Beliukevčiaus, tai lengvas ir vasariškas elektroninis poprokas be jokių paslėptų žinučių.
Rokas Beliukevičius, HEAVS
Rokas Beliukevičius, HEAVS / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 3 Rokas Muzika Dainos

Prieš metus solo projektą „HEAVS“ pristatęs vilniečių roko grupės „Freaks On Floor“ būgnininkas Rokas Beliukevičius grįžta su naujienomis – lietuvišku kūriniu „Vandenyje“.

Naują kūrinį galite išgirsti čia:

VIDEO: HEAVS – Vandenyje

Anksčiau 15min kalbintas Rokas sakė, kad idėją apie solinę karjerą brandino ne vienus metus.

„Aš visą laiką kūriau muziką. Tiesiog šalia to, kad esu būgnininkas, nusprendžiau, kad savo muzika norėčiau pasidalinti ir su klausytojais. Norėjau save realizuoti. Tikrai tuo negriaudėju ir nekuriu jokių skambių frazių“, – atskleidė Rokas, paklaustas, kodėl nusprendė pradėti solinę karjerą.

O savo muzika gerbėjus nustebino kiek neįprastu pasirinkimu – psichodeline popmuzika. Be to, jis nori atkreipti dėmesį, kad savo kūryboje atliks ne vieną vaidmenį, todėl jau dabar save vadina projektu.

„Aš nesakau, kad solo projekte negrosiu būgnais ir būsiu tik vokalistas. Tuo aš daugiau užsiimu, bet man patinka ir prodiusuoti. Tačiau niekada nebuvo skirtumo, ar būti būgnininku, ar vokalistu. Yra daug variantų, kur yra frontmenas ir likusi grupė. Tai save daugiau vadinčiau projektu.

Čia dėmesys skiriamas pačiai muzikai ir dainai. Kaip ji skamba, kas joje skamba. Ir nei vokalo, nei būgno nebus pirmame ar antrame plane. Vokalas mano muzikoje nėra pagrindinis. Nelaikau savęs vokalistu ir nesilyginu su kitais vokalistais. Tačiau būsiu laimingas, jeigu mano muzika kam nors sukels kokias nors emocijas“, – 15min atviravo būgnininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas