Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į Jessicos Shy koncertą Kaune plūdo stilingi gerbėjai: stadione ošė daugiatūkstantinė minia

Penktadienio vakarą Kaune vykęs ypatingas Jessicos Shy šou pretenduoja tapti didžiausiu metų koncertu. Prognozuota, kad priešpaskutinę vasaros dieną rengiamas šou taps didžiausiu metų koncertu, kokį šiemet surengs lietuvių muzikos atlikėjai ir grupės. Tą liudijo Dariaus ir Girėno stadioną supusios daugiatūkstantinės žiūrovų minios.

Gausiai susirinkę žiūrovai penktadienio vakarą grandioziniu koncertu džiaugėsi mėgaudamiesi puikiu vasarišku oru. Scenoje jie matė ne tik Jessicą Shy, bet ir daugybę svečių.

Fotogalerija:

Rugpjūčio 30-ąją rengtas labiausiai klausomos ir geidžiamos dainininkės Jessica Shy pasirodymas buvo vienintelis atlikėjos koncertas šiemet. Pilnutėliame Dariaus ir Girėno stadione Kaune populiarioji dainininkė pristatė naujausią savo albumą „Sutemos“.

Surengti didžiausią šių metų lietuviškos muzikos koncertą Jessicai Shy padėjo kaip niekada didelė talentingų choreografų, scenografų ir režisierių komanda. Specialiai šiam šou įspūdingą programą paruošė kruopščiai atrinktų šokėjų trupė. Stadione pastatyta milžiniška scena, kurioje yra sumontuotas neregėto dydžio ekranas, pasaulinius standartus atitinkanti šviesos ir garso aparatūra bei specialieji efektai.

Dar daugiau vaizdų:

Pirmasis Dariaus ir Girėno stadiono scenoje karaliavo publikos mylimas Lukas Misiukevičius, žinomas kaip DJ Lukas Mi, dar vadinamas legendiniu Lietuvos hiphopo „beatmeiker'iu“. Įspūdingo koncerto vakarą DJ Lukas Mi užkūrė sukdamas funk, soul, rap ir disko muzikos plokšteles.

Vėliau į sceną kilo minimalistinio indie folk ir elektroninės muzikos stiliaus duetas „Kamanių šilelis“. Per pastaruosius dvylika kūrybinės veiklos metų duetas subūrė nemažą būrį gerbėjų tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse. Kamilė ir Mantas žavėjo savo nuoširdumu, užkrėtė jaunatviška energija ir kvietė šokti.

Vakarą vainikavo Jessicos Shy šou – didžiausias karjeroje ir vienintelis dainininkės koncertas šiemet. Dainininkė atliko naujausias dainas ir albumo „Sutemos“ ir visus didžiausius savo hitus.

Šiemet muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose triumfavusi Jessica Shy nugalėjo „Metų atlikėjos“, „Metų popmuzikos atlikėjos“, „Metų koncertinės atlikėjos“, „Metų albumo“, „Metų dainos“ ir „M.A.M.A. Top 40“ nominacijose – viso laimėjo net 6 apdovanojimus.

Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr./Jessicos Shy koncerto Dariaus ir Girėno stadione Kaune belaukiant
Luko Grušecko ir Evelinos Sabaliauskaitės nuotr./Jessicos Shy koncerto Dariaus ir Girėno stadione Kaune belaukiant

„Aš labai myliu savo klausytojus ir galbūt per mažai tą sakau. Tą dėkingumą rodau koncertuose, per nepamirštamas detales ir energiją, kuria dalinamės“, – sakė Jessica Shy. „Nuoširdžiai kviečiu praleisti šį vasaros vakarą kartu. Tai bus vienintelė proga susitikti šiais metais ir vien dėl to, tai turės būti geriausias mūsų koncertas. Padarysime viską, kad taip būtų“.

Penktadienio vakarą Dariaus ir Girėno stadione Kaune vykusiame Jessicos Shy koncerte gerbėjų pamiltos dainos suskambėjo naujai. Kartu dainuosiančiai daugiatūkstantinei žiūrovų miniai dainininkė paruošė daugybę malonių siurprizų ir staigmenų.

Vienintelį 2024-ųjų metų Jessicos Shy koncertą, kuris nuskambėjo Dariaus ir Girėno stadione Kaune, pristatė koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas