Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Iš Edo Sheerano koncerto Kaune į Nidą – vos per valandą: „The Roop“ atskleidė, kaip tai įmanoma

Pirmą rugpjūčio savaitgalį grupė „The Roop“ ne tik apšildė Kaune koncertavusią britų žvaigždę Edą Sheeraną, bet ir surengė šou Nidoje. Šiuos pasirodymus šeštadienį skyrė trumpas laiko tarpas. Dabar „The Roop“ paaiškino, kaip jiems tai pavyko.
„The Roop“, Edas Sheeranas
„The Roop“, Edas Sheeranas / Teodoro Biliūno / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

„The Roop“ teigia, kad tai, kaip greitai jie iš Kauno nuvyko į Nidą, sukėlė nuostabą ne vienam gerbėjui. Todėl grupė nutarė išsklaidyti intrigą ir viską paaiškinti savo feisbuko puslapyje.

„Ne vienas klausė, kaip mes suspėjome apie 19 valandą nulipę nuo Edo Sheerano scenos Kaune jau koncertuoti 21:30 valandą Nidoje, visai kitoje Lietuvos pusėje. Atsakymas – skrydis!

Ši kelionė oru truko vos vieną valandą. Žvelgiant iš viršaus ir matant plačiau, dar kartą įsitikini, kad tikrai graži ta mūsų Lietuva! Spėjome tik apsidairyti, numigti 10 minučių ir jau pilotas kviečia pažiūrėti į priekį, nes matosi, kaip blizga Kuršių Marių vanduo nuo besileidžiančios saulės.

Ačiū pilotui Pauliui už labai jaukų skrydį!“

//LT// Ne vienas klausė, kaip mes suspėjome apie 19 valandą nulipę nuo Ed Sheeran scenos Kaune jau koncertuoti 21:30...

Posted by THE ROOP on 2024 m. rugpjūčio 8 d., ketvirtadienis

Žmonės.lt primena, kad pasaulinės pop muzikos superžvaigždės Edo Sheerano koncertas Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione vyko rugpjūčio 3 ir 4 dienomis. Prieš didįjį pasirodymą tūkstantinę publiką apšildė lietuvių grupė „The Roop“ ir britas Calumas Scottas.

„Didelė garbė dalintis scena su Edu Sheeranu ir apšildyti jo du stadioninius koncertus Kaune. Edo karjerą stebime jau nuo labai seniai ir jaučiame didelę pagarbą jo kūrybingumui, pasiekimams ir tam šiltam žmogiškam bendravimui.

Įdomu tai, kad kažkada mes nusifotografavome su jo kartonine iškarpa ir aš sau pagalvojau, kad ateis laikas, kai susimatysime gyvai. Ir labai gali būti, kad ši mintis virs realybe. Esame labai arti to“, – dar prieš pasirodymą sakė „The Roop“ lyderis Vaidotas Valiukevičius.

The Roop
The Roop

​Jau vėliau grupė pasidalijo nuotrauka su tikruoju Edu Sheeranu.

„Ačiū, Edai Sheeranai, už galimybę užlipti ant tokios nuostabios scenos! Bandėme atkurti prieš kelis metus darytą nuotrauką, kur mes nusifotografavome su Edo iškarpa. Manome, kad pavyko puikiai! Svajonės pildosi! Ačiū!“ – rašė „The Roop“.

//LT// Ačiū, Ed Sheeran, už galimybę užlipti ant tokios nuostabios scenos! Bandėme atkurti prieš kelis metus darytą...

Posted by THE ROOP on 2024 m. rugpjūčio 4 d., sekmadienis

Edo Sheerano koncerto Kaune fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas