Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 13

Įvertinkite: grupė „Gorillaz“ pristato dainos „Tranz“ vaizdo klipą

Grupė „Gorillaz“ ketvirtadienį pasidalino nauju dainos „Tranz“ muzikiniu klipu. Šis kūrinys yra iš naujojo, ilgai laukto albumo „The Now Now“.
Kadras iš „Gorillaz“ kūrinio „Tranz“ vaizdo klipo
Kadras iš „Gorillaz“ kūrinio „Tranz“ vaizdo klipo
Temos: 1 „Gorillaz“

Naujasis vaizdo klipas – pirmasis gyvas pasirodymas po nepamirštamo 2010-ųjų pasirodymo MTV EMA apdovanojimuose. Naujasis klipas išties stulbinantis, jame „Gorillaz“ vokalistas 2D kartu su grupės nariais Noodle‘u ir Russelu Hobbsu tiesiogine žodžio prasme valdo sceną. Klipe daug haliucinacijas keliančių efektų, o grupės narys Ace su bosine gitara skanduoja iš įkalinimo paleisti Murdoca Niccalsą.

Įvairiapusišką ir besikeičiantį klipą „Tranz“ režisavo grupės „Gorillaz“ įkūrėjas Jamie‘is Hewlettas kartu su Nicosu Livesey‘iu ir neeiliniais animacijos kūrėjais Blinkink, Paryžiuje reziduojančiu Eddy. Klipe klasikinė ranka piešta animacija jungiama su plastilinine animacija.

Visą vasarą po įvairius muzikos festivalius Jungtinėje Karalystėje ir Europoje gastroliavusi grupė dabar ruošiasi naujam koncertų ratui – tarp jų ir grupės organizuojamas „Demon Dayz“ festivalis Los Andžele spalio 20 d. Festivalyje, kurį rengia Damonas Albarnas ir Jamie‘is Hewlettas, prie grupės prisijungs specialūs svečiai, tarp jų De La Soul, Pevenas Everettas, Jamie‘is Principle‘as ir Del The Funky Homosapien. Festivalyje taip pat pasirodys Erykah Badu, The Internet, D.R.A.M, Little Simz ir kiti.

Sėkmingiausia pasaulio virtuali grupė turą po Šiaurės Ameriką tęs surengdami pirmąjį koncertą Meksike spalio 24-ąją.

VIDEO: Gorillaz - Tranz (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas