Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 20

Įvertinkite: grupės „Miledi“ dainininkas Antonijus Žilinskas-Tonis pristato dainą „Baltais sapnų takais“

Grupės „Miledi“ dainų autorius ir atlikėjas Antonijus Žilinskas-Tonis pristato visiškai naują antrąją savo kūrybos dainą „Baltais sapnų takais“.
Antonijus Žilinskas-Tonis
Antonijus Žilinskas-Tonis / Tadiena.lt nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Lygiai prieš metus, rugsėjo mėnesį, po ilgametės pertraukos į muzikos pasaulį sugrįžau su nauja daina „Sielos puselė“, skirta mylinčioms ar meilės besiilginčioms širdims. Beveik 300 000 peržiūrų “Youtube„ kanale ir daug gražių atsiliepimų rodo, jog daina pasiekė savo klausytoją. Ir didžiausias įvertinimas yra tada, kai žmonės asmeniškai padėkoja už tai, jog ši daina juos sujungė ir buvo jų pažinties ir draugystės pradžia. Tai ir buvo šios dainos misija“, – sako Antonijus Žilinskas-Tonis.

VIDEO: TONIS (gr. "Miledi") - Baltais sapnų takais. NAUJA DAINA 2016

Dabar dainininkas pristato antrąją dainą „Baltais sapnų takais“: „Pagal tematiką ir nuotaiką ši daina yra visiška priešingybė pirmajai. Jei „Sielos puselė“ yra apie pilnatvės jausmą sutikus savo artimą sielą, tai antroji priešingai – apie išgyvenimus patyrus itin skaudų išsiskyrimą. Aš manau, kad dainose yra būtinas gyvas jausmas, emocija. Tam kad daina pasiektų širdis, klausytojas dainoje turi atrasti dalelę savęs.

O kuris iš mūsų nėra patyręs išsiskyrimo? Kiekvieno istorija yra individuali ir asmeniška, bet kiekvienas tai patyręs žino apie jausmą, kai žemė slysta iš po kojų ir nesinori absoliučiai nieko, nes visa savo esybe, jausmais ir mintimis tu vis dar esi su savo žmogumi, nors jis jau ne su tavimi. Ir kaip bebūtų sunku su tuo susitaikyt, bet dažnu atveju kelio atgal jau nebebūna.“

Pasak jo, tokiais momentais svarbiausia neprarasti vilties: „Atleisti ir paleisti – vienintelė išeitis. Ir, deja, tik laikas užgydo žaizdas. Labai dažnai mes įvertinam, ką turim, tik tada, kai prarandam. Čia ir dabar – vertinti ir branginti. O jei išsiskyrimas neišvengiamas – paleisti vienas kitą ir nurimus aistroms padėkoti už gražiausias kartu išgyventas gyvenimo akimirkas. Svarbiausia neprarasti vilties, nes kažko pabaiga visada yra naujo kelio pradžia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas