Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 03

Įvertinkite: kelti lietuviškos muzikos lygį užsimoję „Model Citizens“ pristato debiutinę dainą

Metus laiko brandinusi kūrybą, grupė „Model Citizens“ kurios sudėtį sudaro olandas Dennis ir lietuvis Faustas, išleido debiutinį kūrinį „Nothing Left for Me“. Grupė pristatomajame vaizdo įraše žada „užvaldyti pasaulį“ ir šiais metais pademonstruoti naują, aukštesnį muzikinės kokybės lygį Lietuvoje.
beginning-of-model-citizens
„Model Citizens“

Klausant šios dainos jaučiasi „nelietuviškas“, modernus skambesys, galintis prilygti žymiausiems muzikos kūriniams pasaulyje.

„Model Citizens yra kitas laiptelis Lietuvos muzikos pasaulyje“, – sako „Zert Music“ garso inžinierius Normantas Ulevičius.

VIDEO: Model Citizens - Nothing Left for Me [Lyric Video]

Pastaruosius metus intensyviai kūrę išskirtinio pop stiliaus dainas, grupė „Model Citizens“ iš tiesų jau turi kuo pasigirti, kadangi jų kuriama muzika domisi viena stambiausių Didžiosios Britanijos leidybinė kompanija „Columbia Records“. Negana to, ši grupė ketina išleisti net keletą dainų su garsiausiais šalies atlikėjais jau šiais metais, tačiau su kokiais – dar neatskleidžia.

Faustas, pagrindinis vokalistas, iš tikrųjų yra „G&G Sindikato“ ir kitų populiarių Lietuvos grupių būgnininkas. Kitas grupės narys – profesionalus vokalo mokytojas ir gitaristas Dennis yra dainavęs ir grojęs Olandijos scenose ne vienerius metus.

Vaikinai susipažino prieš pusantrų metų renginyje, kuriame pasikalbėjo, pasidalino idėjomis apie naujos grupės įkūrimą. Šio pokalbio rezultatas dabar – „Model Citizens“.

VIDEO: Beginning of Model Citizens

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas