Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 11 03

Įvertinkite: „One Element“ ir Justina Kaminskaitė pristato dainą „Dėl manęs“

Šokių muzikos prodiuserių kompanija „One Element“ grįžta į lietuviškos muzikos areną ir kartu su dainininke Justina Kaminskaite pristato bendrą dainą „Dėl manęs“.
 „One Element“ ir Justina Kaminskaitė
„One Element“ ir Justina Kaminskaitė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Nusprendė kurti naują dainą lietuviškai

Muzikos prodiuserių komandos „One Element“ pavadinimas jau žinomas Lietuvoje iš bendrų projektų su Donatu Montvydu, Soliariu ir Vilija Matačiūnaite. Iki šiol aktyviai dirbę užsienio muzikos rinkoje su atlikėjais Tiff Lacey, Maor Levi, Juventa, Tehillah Henry ir kt., šį pavasarį „One Element“ nariai nusprendė pakviesti naujų atlikėjų bendradarbiauti kuriant naują dainą lietuvių kalba. Pradėję paieškas socialiniame tinkle „Facebook“, jie paskelbė pranešimą savo paskyroje: akimirksniu buvo juntamas sujudimas, radosi naujų kontaktų, tačiau labiau apčiuopiamų rezultatų davė netikėta pažintis.

VIDEO: One Element Feat. Justina Kaminskaitė - Dėl Manęs

Rekomendavo bendri draugai

Justina ir „One Element“ nariai anksčiau pažįstami nebuvo, tačiau atsirado bendrų „Facebook“ draugų, kurie rekomendavo dainininkę.

„Išgirdęs Justinos anksčiau sukurtas dainas iš karto supratau, kad Justina turi ne tik originalų balsą, bet ir puikiai kuria tekstus, – teigia Edvardas Savickis. – Man įdomiausia tai, kad paprasčiausia neįpareigojanti žinutė socialiniame tinkle „Facebook“ padėjo atsirasti tam, ką išgirsite mūsų bendrame kūrinyje. Maloni ausiai dinamiška melodija ir originalus dainos tekstas čia įdomiai dera su šiuolaikinės šokių muzikos ritmu bei skambesiu.“

Sujungė stipriąsias puses

Justina sako: „Dirbti kuriant elektroninę muziką buvo nauja ir įdomi patirtis. Rašyti dainų tekstus ir dainuoti iki šiol buvo stipriausi mano gebėjimai. „One Element“ kūrėjai kreipėsi jau turėdami dainos viziją ir muzikines užuomazgas, tad dirbdami sujungėme mūsų visų stipriąsias puses. Tokio aukšto lygio įrašų studijoje dirbau pirmą kartą.“

„Dirbti su Justina buvo stebėtinai produktyvu. Ji puikiai moka būti dabartiniame momente ir 100 procentų įsijungia i kūrybinį procesą. Buvome reiklūs vieni kitiems kurdami naująją dainą, ir esame labai patenkinti rezultatu tiek idėjos, tiek kokybės prasme“, – sakė Edvardas Savickis.

Asmeninio albumo nuotr./Justina Kaminskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Justina Kaminskaitė

Galvoja apie naujus kūrinius

„One Element“ ir Justina Kaminskaitė, pristatę naująją dainą, ketina imtis naujo bendro projekto. „Naujoji mūsų daina „Dėl manęs“ – tai tik pradžia. Tikimės ateityje pilnai atskleisti Justinos balso galimybes ir mūsų komandos muzikinį skonį“, – sakė „One Element“ nariai.

Kūrinys buvo įrašytas „Zert Music“ įrašų studijoje Vilniuje su Edvardu Savickiu, Tomu Kondrackiu ir Normantu Ulevičiumi.

Asmeninio albumo nuotr./„One Element“ ir Justina Kaminskaitė
Asmeninio albumo nuotr./„One Element“ ir Justina Kaminskaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas