Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jazzu premjera: nauja daina ir vaizdo klipas „Razor Blade“ – kelionė per širdies žaizdas

Justė Arlauskaitė-Jazzu, viena ryškiausių šalies atlikėjų, pristato savo naujausią kūrinį „Razor Blade“ kartu su jaudinančiu vaizdo klipu. Ši daina žymi naują etapą atlikėjos karjeroje, kuriame Jazzu tyrinėja tamsesnes, gilesnes emocijas ir asmeninius išgyvenimus.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / Mikita Studio nuotr.

„Razor Blade“ prasideda kaip baladė, o Jazzu vokalas sklinda įspūdingame diapazone su emociniu gyliu ir nepriekaištinga kontrole. Instrumentuotės intensyvumas sustiprinamas nujaučiančiais būgnais ir kinematografiškais orkestro bangavimais, o kulminacija baigiasi aistringa baigiamąja Jazzu nata, kurią pakelia epinis chorinis pritariamasis vokalas. Daina pasitraukia į tylią, nerimą keliančią ištvermę.

Pasak Jazzu, šis kūrinys – itin asmeniškas ir suteikiantis stiprybės saugoti savo širdį.

„Kai dainuoju šią dainą, man tai tarsi ceremonija – dainuoju visą savo skausmą, pripažindama, kad esu pakankamai stipri, kad pasirinkčiau save ir saugočiau savo širdį. Niekada daugiau neleisiu niekam to sužeisti“, – teigia atlikėja.

Įsimintinas naujasis vaizdo klipas

„Razor Blade“ vaizdo klipas – tai dar viena svarbi kūrinio dalis, kuri atspindi emocinę dainos gelmę. Muzikinis klipas sukuria vizualinę istoriją, kurioje vaizduojamos vidinės kovos, skausmo ir atgimimo simboliai. Tamsios, minimalistinės spalvos ir kontrastai sukuria stiprų emocinį foną, išryškinantį kūrinio tematiką.

Jazzu: muzikinė evoliucija ir kūrybinis branda

Jazzu gerbėjai jau ilgą laiką vertina jos gebėjimą drąsiai kalbėti apie jausmus, nebijant būti pažeidžiama. „Razor Blade“ – yra dar vienas žingsnis pirmyn, kuriuo atlikėja nagrinėja sudėtingus žmogaus išgyvenimus bei savo pačios asmeninę patirtį.

Ši daina ir klipas neabejotinai palies kiekvieno klausytojo širdį, išlaikydami Jazzu unikalų stilių bei muzikines vizijas.

Kviečiame įvertinti naujausią Jazzu kūrinį ir vaizdo klipą „Razor Blade“:

VIDEO: Jazzu - Razor Blade

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito