Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jazzu pristato 5 metus lauktą dovaną gerbėjams: suteiks progą susipažinti iš kaip niekad arti

Viena garsiausių šalies muzikos kūrėjų Justė Arlauskaitė – Jazzu ketvirtadienio rytą klausytojams pristato netikėtą staigmeną – naują albumą „Keisti ženklai“. Pasak kūrėjos, naujausiame albume nugulė skirtingus kūrybos periodus apimančios dainos, todėl šio albumo tikslas – sukurti ne vientisą skambesį, bet atskleisti skirtingas pačios versijas.
Justė Arlauskaitė-Jazzu
Justė Arlauskaitė-Jazzu / V.Jokubausko nuotr.

13 dainų – būtent tiek klausytojai suras naujausiame albume „Keisti ženklai“. Tiesa, neatsiejama albumo dalimi tapo ir intro bei outro kūriniai. Jazzu teigimu, taip, kaip ir gyvenime taip ir muzikoje, norisi išbaigtumo, turinio ir prasmės.

„Tai dainos, iš skirtingų stalčiukų, kuriose atsiskleidžia skirtingos mano pačios versijos, atspindinčios skirtingus muzikiniu etapus. Nesiekiau vientisumo, bet siekiau atskleisti skirtingas savo pačios versijas. Neatsiejama albumo dalis – intro bei outro. Intro – užkoduota mano poezija, o outro – reivas. Juk gyvenimas yra šventė, todėl „Keisti ženklai“ tuo ir baigiasi“, – pasakoja kūrėja.

Pasakodama apie šiandien pristatomą albumą, Jazzu atvira – visi kūriniai klausytojams suteiks progą „susipažinti“ iš labai arti. Pajausti įvairių gyvenimo etapų išgyvenimus ir gilius jausmu.

„Kiekviena albumo daina man yra labai svarbi, todėl besiklausant galima pajausti mano stiprius jausmus. Kaip ir visa mano kuriama muzika, taip ir ši – visas dainas rašau, kai stipriai myliu“, – atskleidžia garsi dainininkė.

Klausytojai naujausiame albume „Keisti ženklai“ ras ir keletą pristatytų singlų, tiesa, didžioji dalis kūrybos – bus girdima pirmą kartą. Pasakodama apie kūrybą, dainininkė atskleidė, kad vienas albumo kūrinių gimė tuomet, kai jai buvo 19 metų.

„Kiekvieną kūrėją inspiruoja kokie nors muzikos genijai. Šis albumas – tarsi pagarba kurių aš klausausi visą savo gyvenimą ir kurie darė didžiulę įtaką mano kūrybai – tai Moloko, Jill Scott, Beady Belle, Erykah Badu“, – teigia Jazzu.

Jazzu naujausią albumą „Keisti ženklai“ pristatys didžiausiame šios vasaros soliniame koncerte Kauno „Dainų slėnyje“ jau rugpjūčio 20 dieną. Bilietus į šį koncertą platina Kakava.lt.

Kviečiame išgirsti Jazzu albumą „Keisti ženklai“:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas