Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 01 30

Jurga Šeduikytė kviečia Valentino dieną švęsti jos koncerte Kaune

Neseniai iš Maskvos grįžusi, muzikos ceremonijoje M.A.M.A. 2012 apdovanota bei naujausio albumo pristatymui besirengianti viena garsiausių Lietuvos dainininkių Jurga Šeduikytė savo pirmąjį koncertą šiemet surengs Kauno klube „Macao Open Air“.
Jurgos koncerto akimirka
Jurgos koncerto akimirka / Luko Balandžio nuotr.

Vasario 14 dieną, ketvirtadienį, Jurga Šeduikytė „Macao Open Air“ klube savo gerbėjams surengs ypatingą pusantros valandos truksiantį gyvo garso koncertą.

Dainininkė į Kauną atvyks prieš kelias dienas paminėjusi savo 33-ąjį gimtadienį. Tai bus ne tik pirmoji muzikinė programa po gimtadienio, bet pirmasis Jurgos koncertas 2013 metais.

„Macao Open Air“ skambės ne tik hitai „Nebijok“, „Instrukcija“, „Smėlio žmonės“, „Rykliai ir vilkolakiai“, „5th Season“, bet ir M.A.M.A. apdovanojimą pelnęs „So Blue“, „Laiko nėra“ bei naujausios, greitai dienos šviesą išvysiančio J.Šeduikytės albumo dainos.

„Prie albumo labai intensyviai dirbame. Bet skambės dainos ir iš ir Maskvoje gimusio mūsų projekto „MetroNomes“, – Kaune laukdama savo ištikimų ir naujų gerbėjų sakė J.Šeduikytė.

Į Rusijos sostinę Jurga vyko su sūnumi Adu ir savo vyru Vidu Bareikiu, kuris ten studijavo režisūrą. Tačiau Maskvoje ilsėtis ir naujų emocijų pasikrauti tikėjusi Jurga, ten taip pat dirbo, išrankiai maskvietiškai publikai surengė ne vieną koncertą.

„Nustebau, kad maskviečiams, kurie man buvo kaip baltas, švarus popieriaus lapas, labiausiai patiko, kai dainavau ne rusiškai, ne angliškai, bet – lietuviškai, – prisipažino J.Šeduikytė. – „Tu tik nedainuok kitomis kalboms, dainuok savo gražia kalba“, – sakė maskviečiai. Nustebau, kad jiems irgi labai patiko „Nebijok“.

Pilnutėlė salė Rusijos sostinėje šiltai įvertino ir Maskvos metro Jurgai gimusią ir sėkmingai realizuotą idėją – muzikinį lėlių spektaklį „MetroNomes“, kurio dainos taip pat skambės „Macao Open Air“.

„Lėlės padeda ištrūkti iš realybės. Tai – apie bendrus žmogiškus dalykus. Nenagrinėjome per giliai, kas nereikalinga, bet ir nepaviršutiniškai, kas infantilu“, – sako Jurga.

Vos spėjusi grįžti iš Maskvos, M.A.M.A. 2012 apdovanojimuose už dainą „So Blue“, ji  laimėjo ir geriausio vaizdo klipo nominacijoje.

VIDEO: Jurga So Blue

„Tai – labai svarbus komandos apdovanojimas. Kai gaunu kažką viena, nejauku, nes dirba visa komanda. Todėl labai džiaugiausi, – kalbėjo J.Šeduikytė, 2007 metais MTV Europe Music Awards apdovanojimuose iš Justino Timberlake rankų gavusi MTV apdovanojimą Best Baltic Act nominacijoje. – Unikalų dalyką galima padaryti dirbant komandoje. Todėl labai džiugina, kad kūrybiškai bendraujame ir tobulėjame kartu su muzikantais“.

„Labai laukiu koncerto Kaune. Labai miela grįžti į Lietuvą, čia – labai geri žmonės“, – nuoširdžiai tęsė vasario 14 dieną, ketvirtadienį, Kauno klube „Macao Open Air“ koncertuosianti Jurga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas