Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 09

Jurgis Brūzga pristato vasaros hitą „Padaryk tai“ ir skelbia apie solinio albumo „175“ gimimą

Dainininkas Jurgis Brūzga gerbėjams pateikia net dvi naujienas – pristato karštu vasaros hitu pretenduojantį tapti kūrinį „Padaryk tai“ bei praneša apie ilgai brandinto solinio albumo „175“ pristatymą, kuris vyks jau gegužės 25 dieną „Vasaros terasoje“ Vilniuje.
Jurgis Brūzga
Jurgis Brūzga / Vytauto Dranginio nuotr.

Naujieną apie albumą lydi išjudinantis, ryškus electro funk stiliaus kūrinys „Padaryk tai“, kuriuo muzikantas skatina būti savimi ir nepraleisti galimybių. Tai – odė laisvei būti savimi. Tai ne tik šiandieninis atlikėjo ir dainų autoriaus kredo, bet ir linkėjimas kiekvienam. Toks kaip ši daina – drąsus, veržlus, nesuvaldomas – bus ir albumas „175“, paįvairinsiantis muzikinę padangę Lietuvoje retu stiliumi - stipriu ir muzikaliu funk pop su atvirais ir nuoširdžiais tekstais, nes kiekviena mintis jame atkartoja konkrečią gyvenimo situaciją, kuri bus artima ne vienam.

VIDEO: Jurgis Brūzga - Padaryk tai!

„Pagaliau „Padariau tai“. Labai gera dalintis būtent šia daina pranešant tokią galingą naujieną. Išleisti albumą – man ypatingas įvykis ir sena svajonė nuo tada, kai ėmiau dainuoti. Tai mano laikas. Į kūrinius sudėjau savo mintis, naktis ir dienas - kuo ilgiau dirbau, tuo giliau panirau į kūrybą. Scenoje esu daug metų tad esu užtikrintas, kad radau savo skambesį ir klausytojams pristatau brandų albumą. Jau netrukus atiduosiu jį į jūsų rankas ir nekantrauju sulaukti grįžtamojo ryšio“ – sako Jurgis.

Užkrečiančios energijos nestokojantis atlikėjas kol kas neišduos, ką ženkliną trijų skaičių kodas „175“ – „paslaptis išaiškės pristatymo koncerte“ – šypsosi Jurgis Brūzga ir kviečia į albumo pristatymo koncertą gegužės 25 dieną „Vasaros terasoje” Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas