Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurijus Veklenko pristato „country“ stiliaus dainą „Dviese“: „Gera sugrįžti pasikeitus“

Jurijus Veklenko, vienas ryškiausių Lietuvos muzikos scenos balsų, pristato ilgai lauktą kūrinį ir vaizdo klipą „Dviese“. Šis naujas kūrinys ne tik atspindi jo asmeninę ir kūrybinę evoliuciją, bet ir kviečia klausytojus patirti gaivų bei laisvą muzikos gūsį, kuris jau seniai brendo kūrėjo mintyse. Pasak kūrėjo, galimybė sugrįžti su pakitusius skambesiu – didelė dovana.
Jurijus Veklenko
Jurijus Veklenko / Stopkadro nuotr.

„Daina „Dviese“ man lyg gaivaus oro gūsis, atėjęs labai laiku ir vietoje! Pagaliau galiu pasidalinti tuo, kuo gyvenau pastaruosius tris mėnesius!“ – sako Jurijus, atskleisdamas kūrinio gimimo procesą.

„Gyvos gitaros, būgnai ir noras būti nesuvaržytu jokių stiliaus taisyklių. Jau ne vienerius metus tyliai gvildenau mintį sukurti „Country“ stiliaus dainą, kur esu aš, gitara ir besileidžianti saulė“, – atvirauja kūrėjas.

Stopkadro nuotr./Jurijus Veklenko
Stopkadro nuotr./Jurijus Veklenko

Žinomas dainininkas neslepia dėkingumo ir kūrybiniame kelyje sutiktam muzikos prodiuseriui ir muzikantui Jokūbui Tulabai.

„Esu nepaprastai dėkingas šiam talentingam kūrėjui, kurio dėka ir įvyko šis pokytis, kartu studijoje praleidome daug laiko ir atradome šį atvirą, lengva ir nuoširdų skambesį“, – džiaugiasi Jurijus.

„Dviese“ – tai kūrinys apie laisvę, kurią simbolizuoja ne tik muzika, bet ir jo žodžiai. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tai meilės daina, tačiau, kaip teigia Jurijus, tai daug daugiau: „Tai daina apie laisvę – laisvę daryti, ką nori, su mylimu žmogumi.“

Atspindėdamas naują savo kūrybinį etapą, Jurijus atvirai kalba apie tai, kaip šis kūrinys padėjo jam suvokti, ką jis tikrai nori gauti iš muzikos ir ką ji jam reiškia.

s/Jurijus Veklenko
s/Jurijus Veklenko

„Atverčiu naują kūrybinio gyvenimo etapą, kuris man padėjo suprasti, ko iš tikrųjų noriu iš muzikos ir ką man tai reiškia“, – pasakoja Jurijus.

Dainos skambesys – tai atviras kelias, laisvė ir liepsnojanti širdis, kurią jaučia kiekvienas, klausydamas šio naujo kūrinio. Jurijaus Veklenko „Dviese“ – tai ne tik daina, bet ir kvietimas patirti šį laisvės pojūtį kartu su juo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas