Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 01

Justė Arlauskaitė-Jazzu su švedais KOO pristatė dainą „Livs Psalm“: įvertinkite

Justė Arlauskaitė-Jazzu kartu su Švedijos grupe KOO pristatė tai, ką, kaip ji pati sako, jau spėjo įsimylėti pusė Europos. Klausytojų ausis ir širdis pagaliau pasiekė dainos „Livs Psalm“ įrašas.
„Leon Somov & Jazzu“ koncertas Vilniuje
„Leon Somov & Jazzu“ koncertas Vilniuje / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Šiandien yra ta diena, kai pasirodo mano ir KOO daina, kurią pamilti jau spėjo pusė Europos. Tai man labai svarbi diena. Iš viso – išgyvenu dabar labai svarbų gyvenime laikotarpį. Radau savo svajonių prodiuserį, įrašinėju kaip jaučiu ir ką jaučiu. Groju su mylima grupe. Turiu jus. Esu laiminga čia ir dabar“, – pristatydama dainą „Livs Psalm“ feisbuke džiaugėsi J.Arlauskaitė-Jazzu.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

KOO („Koop Oscar Orchestra“) – pasaulio muzikos padangėje puikiai žinomo Oscaro Simonssono grupė, susikūrusi prieš dvejus metus. Tiesa, muzikantas tarptautinį pripažinimą pelnė jau 1995 metais, kai kartu su bendraminčiu Magnusu Zingmarku įkūrė grupę „Koop“.

Duetas pirmavo garsiojo „Billboard“ dainų sąraše, laimėjo švediškąjį „Grammy“, išleido platininį albumą „Koop Islands“ bei pasirodė garsiausiose pasaulio scenose.

2009 metais „Koop“ sugrojus paskutinį koncertą, grupės lyderis pradėjo statyti pamatus naujai pradžiai. Oscaras subūrė septynių profesionalių muzikantų grupę KOO, kurios vokalistė – balsingoji Jazzu.

Pirmasis dabartinės sudėties KOO pasirodymas įvyko Lietuvoje – „Tamstos“ scenoje. Justė Arlauskaitė-Jazzu jau tada džiaugėsi išsipildžiusia kūrybine svajone – ji tapo vienos savo mėgstamiausių grupių vokaliste.

„Oscaras – unikalaus talento muzikantas, tad džiaugiuosi, jog kartu pradėję kurti dainas, tapome neišskiriamais draugais. Ši draugystė mus atvedė į lemtingą akimirką: vieną dieną jam pasakiau, kad jis privalo grįžti į sceną, nes geresnio kūrėjo aš nesu sutikusi. Jis sutiko su viena sąlyga – aš turėjau tapti KOO vokaliste“, – savo patirtimi anksčiau dalijosi Jazzu.

VIDEO: KOO - Livs Psalm

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas