Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 11

Justė Osh pristato dainą ir vaizdo klipą: „Galiu pasiūlyti tik savo kūrybą ir nuoširdumą“

Kaunietė 19-metė Justė Bubelytė, kūryboje prisistatanti slapyvardžiu Justė Osh šiandien klausytojams pristato jau antrąją savo kūrybos dainą „Kvėpuoju“. Pasak talentingos kūrėjos, kūryba yra tai, kuo norisi dalintis su klausytojais, o didžiausias tikslas, kad jos kuriamą muziką išgirstų kuo daugiau žmonių. Tiesa, atlikėja teigia, kad šiais „influencerių“ laikais savo kūrybinėje kelionėje pati gali pasiūlyti tik kūrybą ir nuoširdumą, kurį viliasi, kad klausytojai pajaus.
 Justė Osh
Justė Osh / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Grojanti smuiku, pianinu, gitara bei kanklėmis dainininkė Justė Osh kuklinasi ir teigia, kad viską stengiasi daryti maksimaliai. Tiesa, kaunietė priduria, kad kartais įdėtos širdies ir begalinio darbo žmonės atitinkamai neįvertina, nes „influencerių“ laikais tai užgožia sekėjų skaičiai.

„Dabar viskas sukasi aplink kūrybą, tekstų rašymą, muzikos kūrimą, augimą ir tobulėjimą. Siekiu atlikėjos karjeros. Kūryba atsirado prieš kelerius metus, kuomet sukūriau pirmąją dainą ir ji buvo puikiais rezultatais įvertinta Vytauto Kernagio atminimo konkurse „Mūsų dienos“. Gavau geriausios autorinės dainos nominaciją. Kalbant apie kūrybą apskritai – ketvirtoje klasėje pradėjau kurti pianinu visokias pjeses, sonatinas, preliudus, tačiau kai pradėjau rašyti tekstus, supratau, kad geriau bandysiu tiesti sau kelia būtent su dainų kūrimu. Prieš pusę metų debiutavo viena iš mano sukurtų dainų, kurią vos išdrįsau pristatyti pasauliui. Jos pavadinimas „Kometa“. Žmonėms patiko, kad ir nekilo labai aukštai, žmonių atsiliepimai, paskatino mane kurti dar labiau, kas privedė dabar prie naujos dainos išleidimo „Kvėpuoju“. Šiame etape galiu pasiūlyti tik savo kūrybą, nuoširdumą ir visišką atsidavimą tam, kuo gyvenu“, – teigia kukli kūrėja.

Stopkadro nuotr./ Justė Osh
Stopkadro nuotr./ Justė Osh

Pasakodama apie šiandien pristatomą kūrinį, jauna atlikėja neslepia – tai susidėjusių emocijų rezultatas. Pasak kūrėjos, šios dienos labai laukė.

„Daina „Kvėpuoju“, tai daina, kuri susikūrė labai staigiai, iš sukilusių emocijų, iš neapykantos tada susiklosčiusiai situacijai, iš nusivylimo savimi ir kitais, savimi dėl to, kad nesugebėjau parodyt ir įrodyt, kad galiu žymiai daugiau ir geriau, o kitais, kad nežmoniškai mane nuvertino, atsimenu po viso to, grįžus namo, nebuvo taip, kad norėtųsi iš to pykčio mėtyti daiktus, pykti suvaldau labai ramiai, tačiau tai buvo momentas kuris sprogo ant popieriaus lapo ir gimė daina. Ir pati tuo metu negalėjau patikėti, kokią įtaką mums daro emocijos, kokie gražūs dalykai iš to gali gimti, kaip tarkim ši nauja mano daina. Nors nuo pirmosios dainos „Kometos“ praėjo nemažai laiko, visiem sakau, kad naujos dainos tikrai buvo verta laukti, nes net pati labai laukiau, didžiuojuos ir esu labai patenkinta rezultatu. Daina apie tai, kad nesvarbu kas benutiktų, kas ką sakytų, visada reikia įkvėpti oro ir viską labai gerai apmąstyti, galiausiai viską palikti praeityje. Oras mums visiems skirtingose situacijose tarsi jėga, kažkokia energija, kuri suteikia mums stiprybės“, – atvirauja mergina.

Kartu su šiandien pristatomu kūriniu „Kvėpuoju“ dienos šviesą išvydo ir merginos kartu su žinomu muzikos prodiuseriu Pauliumi Jasiūnu sukurtas vaizdo klipas.

„Pati klipo idėja, kuriose vietose, su kokia kamera, tai buvo Pauliaus Jasiūno. Klipe yra šviesūs momentai ir tamsūs momentai – pasirinkimai, ženklai. Šviesūs momentai – kai kovoji su vidiniu velniuku, o tamsūs – kai, bijai vėl viską pergalvoji, prisimeni ir grįžti atgal“, – aiškina Justė Osh.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas