Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 24

Kaunas + Londonas = naujausia prodiuserių „Red Beets” daina „Kai gatvėse naktis“

Kas nutinka, kai sutemsta, ir taip visi žinome, o štai kai prodiuserių kompanija „Red Beets“ suvienija jėgas su Londone studijas baigusiu muzikos prodiuseriu Vincentu Žemaičiu – Vinn – gimsta tikra muzikos bomba!
„Red Beets“ ir.Auksė „Kai gatvėse naktis“
„Red Beets“ ir.Auksė „Kai gatvėse naktis“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Ilgas šį kartą dviejų muzikos studijų darbas, skirtingos programos, skirtingos mintys, jų suderinimas ir bendras rezultatas.

Tai jau trečias prodiuserių „Red beets” darbas, kurį, beje, kaip ir visus kitus, komandos nariai sukuria nuo A iki Z: tai apima ne tik dainos prodiusavimą bei aranžavimą, bet ir vaizdo klipo sukūrimo darbus nuo filmavimo iki montažo.

Tai vieninteliai kūrėjai, kurie savo idėjų įgyvendinimo niekam nepatiki, galbūt todėl ir rezultatų tenka laukti kiek ilgiau, nei įprasta: komanda siekia aukšto lygio visame kame, todėl tiek skambesį, tiek vaizdo darbus dailina tol, kol pirmiausia jiems patiems patinka rezultatas.

Dainą išgirsti galite čia:

VIDEO: Red Beets - Kai Gatvėse Naktis ft. Auksė

Šį kartą inovatyvių prodiuserių komanda dainos atlikimą patikėjo profesionaliai, jaunai bei talentingai atlikėjai – Auksei Vyšniauskaitei. Mergina dainuoja jau nuo 3 metų, kaip ir dera visiems pradedantiesiems, dalyvavo daugelyje konkursų, o šiuo metu jos laukia pasirodymas viename didžiausių muzikinių projektų televizijoje.

Užburiantis balsas, romantikos prieskoniai ir madingas beat’as – regis, paprastas derinys, bet pretenduojantis į aukščiausius įvertinimus.

O kaip naujausią prodiuserių „Red Beets” darbą įvertinsite Jūs?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas