Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 09

Kūrybinės energijos nestokojantys „The Roop“ ruošiasi į mini turą

Prieš porą metų išleidęs sėkmingą singlą „Be Mine“, poproko ketvertas neužmigo ant laurų – parašę pusšimtį dainų pernai išleido 10 dainų albumą „To Whom It May Concern“. Po neilgos pertraukos grupė „The Roop“ grįžta į sceną su mini turu, kurio pradžia – kovo 11 d. koncertas gyvos muzikos klube „Orixo“ Kaune.
„The Roop“
„The Roop“ / Asmeninio albumo nuotr.

Savo skambesį apibūdinantys kaip indie, dance ir poprokas, „The Roop“ nėra muzikos naujokai – per vos kelis metus besitęsiančią karjerą grupės muzika skambėjo ne tik gimtosios Lietuvos, bet ir Belgijos, Vokietijos, Prancūzijos, Kolumbijos, JAV bei daugelio kitų šalių radijo stotyse ir koncertuose. Singlas „Be Mine“ iš pirmojo grupės albumo „To Whom It May Concern“ buvo įrašytas su garso inžinieriaus Leon Zervos (Australija), dirbusio su tokiais dideliais vardais, kaip „Muse“, „Coldplay“, „INXS“ bei „Aerosmith“, pagalba.

VIDEO: THE ROOP - Be Mine (Official video)

„Mes supratome, kad per šiuos gerus dvejus kūrybos metus mes koncertavome tik festivaliuose arba užsienyje. Pats laikas mums aplankyti miestus, kuriuose dar negrojome. Norime pasakyti „Hello“ ten gyvenantiems. Mūsų laukia daug pirmų kartų“, – džiugiai kalbėjo grupės lyderis Vaidotas Valiukevičius.

Kūrybinės energijos nestokojantys The Roop prieš kelis mėnesius pristatė naujausią singlą „Hello“ iš rudenį pasirodysiančio antrojo studijinio albumo. Dainos muzikinį klipą režisavo pats V.Valiukevičius.

VIDEO: THE ROOP - Hello (Official video)

Užsienyje dažniau pasirodantys „The Roop“ nekantriai laukia mini turo pasirodymų gimtinėje, kur žada energijos ir jausmingumo mišinį. Grupės koncertai pasižymi gyvybingumu, atvirumu ir tvirtu ryšiu su klausytojais, kurie nelieka abejingi ir drąsiai įsitraukia į muzikinį grupės pasakojimą.

Pirmasis „The Roop“ turo koncertas – kovo 11 d. gyvos muzikos klube „Orixo“ Kaune.

Asmeninio albumo nuotr./„The Roop“ koncertinio turo plakatas
Asmeninio albumo nuotr./„The Roop“ koncertinio turo plakatas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas