Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 08

Leon Somov ir Jazzu sugrįžta į Kauną: kviečia atšvęsti meilės dieną

Dar visai neseniai vienas populiariausių elektroninės pop muzikos duetų, Leon Somov ir Jazzu iš miesto į miestą keliavo pagal išties intensyvų koncertinio turo tvarkaraštį. Tačiau nuo rampų šviesų bėgti poilsio atlikėjai tikrai neskuba ir jau dabar ruošiasi būsimiems pasirodymams.
„Leon Somov & Jazzu“ koncertas Vilniuje
Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Žaibiškai išpirkti bilietai į atlikėjų pasirodymus, surengtus didžiosiose Lietuvos arenose, signalizavo didelį gerbėjų palaikymą.

Po šio Leon Somov&Jazzu fanų anšlago nė trupučio nėra keista, jog „Metų muzikos apdovanojimuose“ duetas pretenduoja į metų koncertinės grupės, metų grupės bei metų dainos (Leon Somov ir Jazzu – „Gaila“) apdovanojimus. Tokie įvertinimai, žinoma, muzikantus tyliai įpareigojo surengti ne tik dar vieną grand koncertą Vilniuje, bet ir vasario 15-ąją sugrįžti į Kauną.

Tiesa, į laikinąją sostinę atlikti programą, kurioje – ir meilės baladės, ir ūpą pakeliančios, ritmingos pop elektronikos dainos, duetas atvyksta ne šiaip sau. Kauniečių pamėgtoje koncertų bei vakarėlių vietoje, lofte „Gargaras“ Leonas Somovas bei Justė-Jazzu Arlauskaitė ant scenos užlips susirinkusiems priminti apie ypatingą progą – šv.Valentino dieną.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Leono Somovo ir Jazzu koncerto Vilniuje akimirka

Nors koncertas įvyks vasario 15-ąją, dieną po jausmingos šventės, tačiau pasirodymui besiruošiantys atlikėjai ir į širdį kone kiekvienam lietuviui pasibeldusi muzika dar vieną vakarą klausytojams padės išgyventi itin jausmingas akimirkas.

Beje, praėjusių metų pabaigoje Leon Somov ir Jazzu išleido naują savo albumą „Moments“, kurį savo muzikinėje karjeroje laiko dar vienu patobulintu žingsniu į priekį. „Moments“, sudarytą iš 7 angliškų ir 2 lietuviškų dainų („Gaila“ ir „Nieko Nesakyk“), ištikimiausieji gerbėjai jau galėjo įsigyti ir šventiniu periodu organizuotuose koncertuose Klaipėdoje, Šiauliuose, Kaune, Panevėžyje ir Vilniuje. Todėl tikėtina, jog „Gargaro“ scenoje pasirodysiantys Leonas Somovas ir Jazzu atliks ne vien į atmintį giliai įsirėžusias dainas, bet ir tas, kurios tik ką užkariavo klausytojų širdis.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Leon Somov & Jazzu“ koncerte Vilniuje – tūkstantinė publika, jos dievinama muzika ir Jazzu ašaros

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas