Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Liepa Mondeikaitė pristato dainą „Grįžkime į pradžią“: įrašinėdama permąstė santykius su vyru

„Šie metai – tarsi viesulas mano kūrybinėje veikloje“, – sako tarp intensyvių koncertinių turų ir naujo solinio koncerto organizavimo klausytojams naują dainą „Grįžkime į pradžią“ pristatanti atlikėja Liepa.
Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu
Liepa Norkevičienė su vyru Evaldu / BNS ir asmeninio albumo nuotr.

Tai jau antroji aksominio balso Liepos Mondeikaitės muzikinė premjera šiais metais, tačiau kaip sako atlikėja, tai dar tikrai ne paskutinė staigmena jos klausytojams.

Daina „Grįžkime į pradžią“ pasak Liepos, nėra nauja, ji labai ilgai buvo brandinama, gryninama ir dienos šviesą išvydo tik dėl gerbėjų reakcijos.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė

„Prieš keletą metų grįžtant namo iš koncerto Druskininkuose, man galvoje gimė nauja melodija, kuri nepaleido manęs labai ilgai. Galiausiai man pavyko ją užrašyti ant lapo, o dar po kurio laiko, įsidrąsinusi, jos akordais pasidalinau su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose ir sulaukiau milžiniškos bangos palaikymo žinučių ir skatinimų kurti ir dalintis savo melodijomis su visais“, – naujos savo dainos „Grįžkime į pradžią“ atsiradimo istorija dalijasi atlikėja Liepa Mondeikaitė ir priduria, kad ši daina atspindi jos pačios muzikinį stilių, nes būtent tokios muzikos ji pati mėgsta klausytis, tokiais kūriniais ir tokia muzika ji nori dalintis ir su savo klausytojais.

Aranžuotę dainai parašė Marius Leskauskas, kuris, kaip sako atlikėja, iš karto pajautė jos idėją ir įgyvendino būtent taip, kaip ji ir įsivaizdavo.

Daina „Grįžkime į pradžią“ yra apie du mylinčius žmones ir jų jausmus, kuriuos ilgainiui būnant poroje dažnai primirštame.

„Sutikus mylimą žmogų ne vienam pilve pradeda skraidyti drugeliai, regis vaikštai neliesdamas žemės kojomis, užplūsta pačios gražiausios emocijos, nerūpi niekas aplinkui, nes viskas nušvinta pačiomis gražiausiomis spalvomis, tačiau bėgant metams, dažnai pamirštame tą būseną. Noriu kad šita daina bent trumpam sugrąžintų mums tuos mielus prisiminimus, leistų dar kartą prisiminti ir patirti tą jausmą ir aistrą, kai šalia yra tavo mylimas žmogus“, – sako Liepa.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė

Ši daina, pasak atlikėjos, kelia daugybę sentimentų, kiekvienas klausytojas, šiame kūrinyje gali atrasti dalelę savęs, ypač tie, kurie skuba, yra įsisukę į darbus ir dažnai šalia esantį mylimą žmogų priima kaip neatsiejamą savo gyvenimo dalį, visiškai pamirštant tą santykių pradžios etapą, kai buvimas šalia keldavo gražiausius jausmus.

„Turiu pripažinti, kad šią vasarą įsisukusi į koncertų turo karuselę, ir pati vis daugiau laiko praleisdavau atskirai nuo savo vyro, per darbus pamiršdavau skirti jam savo dėmesio. Įrašinėdama šią dainą ir dainuodama ją garsiai, pati suvokiau, kad du mylintys žmonės turi atrasti laiko vienas kitam, prisiminti, dėl ko jie yra kartu, bent akimirkai sugrįžti į tą santykių pradžią, kai vien buvimas kartu priversdavo smarkiau plakti širdį“, – paklausyti savo dainos ir daugiau dėmesio skirti gražių santykių puoselėjimui kviečia Liepa Mondeikaitė.

Klausytojams bus pristatytos dvi naujausio kūrinio versijos – klubinė versija ir akustinė, kurią gyvai bus galima išgirsti ir gruodžio 11 d. suplanuotame soliniame Liepos koncerte „Kaukės“ šv. Kotrynos bažnyčioje.

Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė
Asmeninio albumo nuotr./Liepa Mondeikaitė

„Šiuo metu gyvenu itin intensyviame etape, kai tarp suplanuotų pasirodymų ruošiuosi ir savo ypatingam renginiui – soliniam koncertui šv. Kotrynos bažnyčioje, į kurį sudedu visą savo širdį. O ši mano premjera, yra labai ilgai brandinta, išjausta, man pačiai ypatingai artima, todėl labai norėjau, kad ji būtų ir mano solinio koncerto dalis“, – jautriai apie savo naujausią kūrinį ir planuojamą koncertą, kuriame bus galima išgirsti ir daugiau atlikėjos autorinių dainų, pasakoja Liepa.

Atlikėja jau ne kartą yra užsiminusi, kad tai, ką ji dabar daro, kokią muziką kuria, atskleidžia tikrąją jos asmenybę, jos norą kalbėti su savo klausytojais muzikos kalba. Liepa sako, kad leisti naujas dainas, rengti koncertus, kurti betarpišką ryšį su savo muzikos gerbėjais ir sulaukti didelio palaikymo, jai yra didžiausia paskata nesustoti.

„Pagaliau suprantu, kad esu teisingame kelyje, darau tai, kas artima mano širdžiai ir matau, kad mane supa tie žmonės, tie klausytojai, su kuriais mes turime daug bendrų sąlyčio taškų. Noriu visiems pasakyti, kad kartu mūsų laukia dar daug gražių dalykų. Vienas iš jų - gruodį vyksiantis solinis koncertas, kuriam šiuo metu skiriu savo mintis, kad galėčiau visus pakviesti į magišką ir taurų vakarą, kuriame karaliaus muzika ir nuoširdumas“, – apie grandiozinį renginį pasakoja atlikėja Liepa.

Premjera:

VIDEO: Liepa - Grįžkim į pradžią

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant