Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lilas ir Innomine” pasiekė rekordą: to nepavyko padaryti nė vienam Lietuvos atlikėjui

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos hiphopo grupių „Lilas ir Innomine“ pateisino savo vardą – per pirmąją parą pardavę 11 tūkst. bilietų pasiekė naują Lietuvos bilietų rekordą, o per 48 val. išpardavė didžiausią šalyje Kauno „Žalgirio“ areną.
„Lilas ir Innomine“
„Lilas ir Innomine“ / Katažynos Polubinskos nuotr.

2020 metais, po daugiau nei dešimtmetį trukusios įspūdingos muzikinės karjeros, Konstantino Kiverio-Lilo ir Rolando Venckio-Innomine duetas pasuko skirtingais keliais, tačiau šią savaitę gerbėjus nustebino netikėta naujiena, rašoma „SEVEN Live“ pranešime spaudai.

Asmeninio archyvo nuotr./„Lilas ir Innomine“
Asmeninio archyvo nuotr./„Lilas ir Innomine“

Pirmadienį grupė paskelbė, jog kovo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vienam vakarui kartu vėl žengs į sceną. Per pirmąją parą buvo parduota 11 tūkst. bilietų – to iki šiol Lietuvos atlikėjų tarpe dar nėra pavykę padaryti niekam. Trečiadienio rytą parduoti visi bilietai.

„Fantastika, kosmosas... Jei atvirai, tai net trūksta žodžių nusakyti, kaip jaučiamės. Slapčia tikėjomės, kad bus gerai, bet, kad bus taip – net nesapnavome, nes Lietuvoje to nėra buvę“, – paklaustas, kaip jaučiasi išpardavus areną teigė grupės narys Lilas.

Lilas ir Innomine – Tu privalai skambėt

VIDEO: Lilas ir Innomine - Tu Privalai Skambėt

Grupės koncertą organizuojančios įmonės „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas džiaugėsi Lietuvos muzikos pasaulyje dar nematyta dueto sėkme ir atskleidė, kad bilietų nespėjusiems įsigyti žmonėms – dar ne viskas prarasta.

„Yra toks posakis: neįmanoma tampa įmanoma. Manau, kad jis puikiai atspindi grupės „Lilas ir Innomine“ karjerą. Darysime viską, kad sukurtume galimybę duetą pamatyti tiems, kurie nespėjo į traukinį, todėl kalendoriuje apsibraukite spalio 6-ąją – tą dieną turėtų atsirasti papildomų bilietų“, – atskleidė T.Inčikas.

2009 m. susibūręs duetas tapo tikru Lietuvos hiphopo fenomenu: pradėję nuo koncertų rūsiuose išaugo į vieną geidžiamiausių vardų šalies muzikos scenose ir tapo pirmąja Lietuvos hiphopo grupe, pradėjusia koncertuoti didžiausiose šalies arenose. Duetas išleido 5 albumus, kurie muzikos platformose skaičiuoja 200 mln. perklausų ir gavo 4 auksinius apdovanojimus.

Katažynos Polubinskos nuotr./„Lilas ir Innomine“
Katažynos Polubinskos nuotr./„Lilas ir Innomine“

„Lilas ir Innomine“ sugrįžimo pasirodymas „Po penkių metų – vienas koncertas“ vyks 2025 metų kovo 14 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas