Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linas Adomaitis ir grupė kviečia į koncertą „Upės terasoje“ sostinėje

2024 m. liepos 4 d., 19 val. geriausių dainų koncertą miesto festivalyje SUMMER STORIES „Upės terasoje” surengs atlikėjas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities profesionalas – Linas Adomaitis, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Asmeninio archyvo nuotr.

Šiame koncerte klausytojai bus maloniai nustebinti, kaip jautriai ir preciziškai, akomponuojant ritmo grupei, Linas atliks ryškiausius visų laikų savo muzikinius perlus.

Gyvo garso koncerte atlikėjas pasirodys su ritmo grupe: Gediminas Strupinskas – klavišiniai, Mindaugas Stumbras – gitara, Artūrs Duckis – bosinė gitara, Domantas Razmus – mušamieji, Akmėja Brūzgė ir Vaiva Venslovienė – pritariamieji vokalai.

Geriausių dainų programa yra patikrinta daugelio festivalių scenų. Pasirinktas repertuaras atskleis dar vieną Lino Adomaičio ypatingą savybę – jis geba valdyti įvairiausių žanrų muziką. Tai, ko gero, ir yra stipriausias profesionalo bruožas.

Scenoje Linas jau 25 metus, kurie tarsi laipteliai jam leido užlipti išties aukštai. Jo nauji ir vis kitokie koncertai, darbas su įvairiais Lietuvos simfoniniais orkestrais, bigbendais, mišriais chorais, nauji albumai, kiekviena daina virstanti hitu, o kur dar galingi koncertiniai turai, vienas tokių – visai neseniai įvykęs turas su Naujų idėjų kameriniu orkestru NIKO “Šviesa spindės tamsoje” ir didelis šventinis koncertas „Dovana“ su gospelų choru „GospelJonai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas