Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2018 12 21

Lino Adomaičio koncertas „Vandenynai“ Klaipėdoje baigėsi piršlybomis

„Tiesiog būkit laimingi, nieko daryti nereikia“, – vos užlipęs į sceną linkėjimus publikai siuntė Linas Adomaitis, ketvirtadienio vakarą Klaipėdos arenoje publikai dovanojęs gerai žinomus ir negirdėtus savo kūrinius, kurie sugulė į naują muzikinį albumą „Vandenynai“. Per šį koncertą staigmenų sulaukė ne tik žiūrovai, bet ir pats L.Adomaitis – jo akivaizdoje susižadėjo gerbėjų pora.
Per Lino Adomaičio koncertą Klaipėdoje įvyko sužadėtuvės
Per Lino Adomaičio koncertą Klaipėdoje įvyko sužadėtuvės / Domo Rimeikos

„Šiandien mes išplaukiam į plačiuosius vandenis, neįsivaizduojate, kaip smagu tai daryt Klaipėdoje, kai šalia pats didžiausias, gražiausias vanduo, – kalbėjo atlikėjas. – Ką jūs į tai, jei mes būsime laivas, o jūs vandenynai? Ar galite parodyti, kokios bus šiandien mūsų bangos?“

Ketvirtadienio vakarą atlikėjas publiką nustebino į sceną pakvietęs ir vakaro viešnias.

„Vandenynai subtilus ir gilus reikalas. Man tai asocijuojasi su jaunyste. Specialiuosius svečius šiam turui pasirinkau iš jaunystės etapo“, – sakė L.Adomaitis, netrukus į sceną pakvietęs Kotryną Juodzevičiūtę. Klaipėdos areną užliejo kūrinys „Smėlio laikrodžiai“.

Publikos ovacijų sulaukė „Metų lakštingalos 2017“ titulą pelniusi Milėja Stankevičiūtė su Linu atlikusi kūrinį „Mama“. Prieš pakviesdamas iš Kauno kilusią mergaitę ant scenos atlikėjas pasidžiaugė vos prieš porą mėnesių tapęs tėčiu. Penktadienį jo dukrelei sueina du mėnesiai.

Ant scenos su L.Adomaičiu pasirodė ir iš šio krašto kilusi Monika Linkytė. Su atlikėja L.Adomaitis arenos skliautus užpildė dviem kūriniais. Jis Monikai negailėjo gražiausių žodžių ir tikino be galo besidžiaugiantis tuo, kas vyksta jos gyvenime.

„Noriu pasidžiaugti tuo, kuo tu gyveni, kaip savo muzikiniu vaiku, kurį pažinau, kai tau buvo 14 metų“, – žvelgdamas į Moniką kalbėjo L.Adomaitis.

Netikėtos sužadėtuvės

Nuoširdumo ir meilės kupino vakaro baigtis nustebino net ir patį vakaro šeimininką L.Adomaitį - koncertas baigėsi piršlybomis.

L.Adomaitis atvirauja, kad tai ne pirmas kartas, kuomet vienai svarbiausių gyvenimo akimirkų poros pasirenka jo koncertą. „Labai džiaugiuosi, kad mano muzika jungia mylinčius žmones. Žinau atvejį, kai pora ant savo vestuvinių žiedų išsigraviravo mūsų su „Saulės kliošu“ įrašytos dainos „Mano Kalėdų stebuklas“ priedainio motyvo natas. Yra ir tokių porų, kurios susipažino mano koncertuose ir nuo tos dienos lankosi kone visuose mano didžiuosiuose pasirodymuose“, – pasakoja dainininkas.

Domo Rimeikos/Sužadėtuvės per Lino Adomaičio koncertą
Domo Rimeikos/Sužadėtuvės per Lino Adomaičio koncertą
Domo Rimeikos/Sužadėtuvės per Lino Adomaičio koncertą
Domo Rimeikos/Sužadėtuvės per Lino Adomaičio koncertą

Tačiau, pasak jo, vakarykštės piršlybos Klaipėdoje – ypatingos, mat, merginai tai buvo didžiulė staigmena. „Mačiau tai jos akyse!”, – sako L. Adomaitis.

Išgirdusi lemtingąjį klausimą, mergina susigraudino. Iki ašarų susijaudino ir didžiulė minia koncerto klausytojų, kurių širdis tik ką virpino L. Adomaičio balsas ir Lietuvos simfoninio orkestro atliekamos muzikos garsai.

„Labai dėl jų džiaugiuosi. Apsikabinau juos ir palinkėjau saugoti bei mylėti vienas kitą. Taip pat paprašiau jų pažadėti, kad jiedu bus laimingi!“, – prisimena Adomaitis.

Ypatingą akimirką ir lauktąjį „Taip“ Adomaitis pakvietė palydėti kūrinio „Ar tu ją matei?“ priedainiu. Adomaičio autografų laukiantis gerbėjų būrys uždainavo visiems puikiai pažįstamas eilutes ir taip dar labiau sujaudino naujuosius sužadėtinius. Ieva Kazlauskaitė ir Arnoldas Narutavičius šią akimirką tikrai prisimins visą gyvenimą.

VIDEO: Piršlybos Lino Adomaičio koncerte

Programą „Vandenynai“ Klaipėdoje jam išpildyti padėjo ne tik įspūdingai skambėjęs simfoninis orkestras, bet ir klaipėdiečių choras „Cantare“.

Penktadienio vakarą L.Adomaičio koncertas „Vandenynai“ vyks sostinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas