Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 26

M.A.M.A. laureatai „Makchu Pikchu“ kviečia į koncertą ir pristato naują, pavasarišką singlą

Grupės „Makchu Pikchu“ vyrukai šį pavasarį nesiliauja stebinti vieną po kito klausytojams pristatydami naujus kūrinius. Už lango visomis spalvomis skleidžiantis pavasariui, Jūsų teismui „Makchu Pikchu“ pateikia naujausią, nerūpestingo rokenrolo ir pakilios nuotaikos kupiną singlą pavadinimu „Royal“.
Edgaras Petrulis
Edgaras Petrulis / Vaido Jokubausko nuotr.

Įraše skamba naujojo grupės vokalisto Edgaro Petrulio balsas, Ryčio Tarailos valdoma gitara, Gediminas Andriškevičius su bosine gitara, Vytis Smolskas – klavišiniai bei Vytis Vainilaitis – būgnai. Šį ir kitus naujausius bei jau pamėgtus grupės kūrinius gyvai išgirsti galėsite jau šį penktadienį, gyvos muzikos klube „Tamsta“.

Su grupės „Makchu Pikchu“ nariais kalbėjomės apie naujausią singlą, artimiausius grupės kūrybinius, koncertinius planus bei siekius.

Vaido Jokubausko nuotr./Edgaras Petrulis
Vaido Jokubausko nuotr./Edgaras Petrulis

Kokiais trimis būdvardžiais patys apibūdintumėte savo naująjį singlą?

Stiprus. Energingas. Pozityvus.

Kas užkoduota Jūsų naujausio singlo „Royal“ pavadinime?

Kūrinyje skamba būdvardžiai „royal“ (liet. „karališkas“), „independent“ (liet. „nepriklausomas“), kurie kalba apie savijautą, kuomet spinduliuoji pozityvumą, pasitikėjimą savimi, jautiesi laisvas, nepriklausomas ir per gyvenimą žengi aukštai iškėlęs galvą.

Pasidalinkite artimiausiais grupės kūrybiniais, koncertiniais planais?

Grupės planai yra ambicingi. Šiuo metu esame visa galva pasinėrę į albumo kūrybos darbus. Tikimės, kad klausytojai pajus į jį sudėtas emocijas ir pamils istorijas, pasakojamas mūsų dainomis. Taip pat planuojame netrukus pristatyti naują vaizdo klipą.

Labai džiaugiamės naujuoju grupės vokalistu Edgaru, su kuriuo neabejojame „Makchu Pikchu“ žengia į naują etapą, kuriame, kaip visuomet, intensyviai dirbsime, siekdami savo klausytojams pasiūlyti kuo daugiau kokybiškos, profesionalios kūrybos bei pakviesti dažniau susitikti koncertų metu.

Vaido Jokubausko nuotr./Edgaras Petrulis
Vaido Jokubausko nuotr./Edgaras Petrulis

Kaip pasikeitė grupė nuo jos susikūrimo ir kokią ją matote dabar?

Visko buvo labai daug. Nuo grupės susikūrimo perėjome nemažai pakilimų ir nusileidimų. Sunkiausia, matyt, buvo rasti tinkamą vokalistą (-ę) – juk norisi, jog grupės lyderis ne tik būtų talentingas muzikantas, svarbu, jog jis būtų ir geras kolega, draugas. Viskas turi sutapti.

Dabartinis grupės vokalistas Edgaras yra tai, ko „Makchu Pikchu“ seniai reikėjo. Paprastas, nuoširdus žemaitis, degantis tomis pačiomis muzikinėmis idėjomis ir noru dirbti. Su kiekviena diena įrašų studijoje, su kiekviena repeticija augame kartu, stiprėjame kaip kolektyvas ir draugų būrys.

Be galo laukiame artėjančių susitikimų su klausytojais, norime pasidalinti su jais tuo, į ką šiandienai išaugo „Makchu Pikchu“.

Asmeninio albumo nuotr./„Makchu Pikchu“ narys Edgaras Petrulis
Asmeninio albumo nuotr./„Makchu Pikchu“ narys Edgaras Petrulis

Tad į šio penktadienio vakaro planus labai rekomenduojame įtraukti vakarėlį gyvos muzikos klube „Tamsta“ kartu su grupe „Makchu Pikchu“. Grupė į sceną žengs atsinaujinę, su žaviuoju solistu Edgaru Petruliu priešakyje bei su dar didesniu pozityvios energijos užtaisu ir visu pluoštu nuotaikingų kūrinių, kurie tikrai ras kelią į naujų grupės gerbėjų širdis, o jau esamus – privers „Makchu Pikchu“ įsimylėti iš naujo!

Naujojo „Makchu Pikchu“ singlo „Royal“ galite pasiklausyti čia:

VIDEO: Makchu Pikchu - Royal

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas