Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 07 24

Magiškas skambesys, kurį verta išgirsti: vėluojant koncertui 65 tūkst. žmonių sudainavo „Queen“ hitą

Į amerikiečių roko grupės „Green Day“ koncertą Londone susirinkę 65 tūkst. žmonių netikėtai tapo interneto žvaigždėmis – jiems pabodo ilgai laukti vėluojančių muzikantų, tad jie patys pradėjo dainuoti. Ir ne „Green Day“, o „Queen“ hitą.
Į „Green Day“ koncertą Londone susirinkusi 65 tūkst. žmonių minia uždainavo „Queen“ hitą
Į „Green Day“ koncertą Londone susirinkusi 65 tūkst. žmonių minia uždainavo „Queen“ hitą / 15min monatažas / Video kadras ir „Scanpix“ nuotr.

Liepos pradžioje Londone Haid parke vykęs „Green Day“ koncertas sulaukė didžiulio susidomėjimo – į jį parduoti visi 65 tūkst. bilietų. Ir nors koncertas įvyko jau prieš kelias savaites, kalbos apie jį netyla iki šiol – internete vis populiaresnis tampa vaizdo įrašas iš šio koncerto.

„Scanpix“ nuotr./„Green Day“
„Scanpix“ nuotr./„Green Day“

„Green Day“ į savo koncertą Londone gerokai vėlavo, tad nenuostabu, jog tokiai didžiulei miniai pabodo jų laukti. Ir nuobodžiaujantys žmonės, kad pratemptų laiką, ėmė dainuoti „Queen“ hitą „Bohemian Rhapsody“.

Minia išdainavo visą dainą, o šį įrašą „YouTube“ pamatę komentatoriai juokavo, kad kai kurie dainavo net gitaros partijas. Tačiau visi kaip susitarę tvirtino, kad tai, ką padarė ši minia, buvo magiška, o Freddie Mercury galėtų didžiuotis.

Įdomu tai, kad būtent ši akimirka, kai vėluojant pagrindinėms žvaigždėms žmonės pradėjo dainuoti kitos grupės hitą, ir tapo pačia ryškiausia „Green Day“ koncerto ašimi. Pačius amerikiečių muzikantus sužavėjo jų gerbėjų improvizuotas šou, tad „Green Day“ šiuo vaizdo įrašu net pasidalijo savo „YouTube“ kanale greta kitų savo vaizdo klipų ar koncertinių įrašų.

VIDEO: LONDON, ENGLAND Green Day Crowd Singing Bohemian Rhapsody - Hyde Park July 1st, 2017

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas