Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 09 20

„MaNNazz“ pristatė pirmąjį savo albumą: „Lofte“ sužaliavo žolė

Neseniai iš turo po Europą grįžęs duetas „Mannazz“ jau patikrino savo programą, tad dabar gali ją pristatyti ir Lietuvos publikai. Trečiadienio vakarą muzikantai sostinėje surengė pirmojo albumo pristatymo koncertą.
 „Mannazz“ albumo pristatymas
„Mannazz“ albumo pristatymas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mannazz“ nariai Kamilė Kielaitė-Sienkievič ir Bogdonas Sienkievič savo bičiulius ir gerbėjus pakvietė į menų fabriką „Loftas“. Pora kartu su gyvo garso grupe čia pristatė albumą „Hopes“.

„Kai važiavome į repeticiją, Bogis sakė, kad jaučiasi lyg važiuotų į vestuves. Mes abu labai jaudinamės. Labai daug pastangų įdėjome“, – dar prieš pasirodymą 15min sakė Kamilė.

Paruošta čia išties buvo daug. Atlikėjai virš scenos pakabino didelį mėnulį, o ant žemės patiesė dirbtinę žolę – kad prisimintų akimirkas iš spalvingojo turo po Europą. „Norėjome būti arčiau gamtos, juk ir mūsų drabužiai pasiūti iš lino.“

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Mannazz“ albumo pristatymas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Mannazz“ albumo pristatymas

Patiesė ir raudoną kilimą – kad visi jaustųsi iškilmingiau: „Kaip gali būti albumo pristatymas be raudonojo kilimo?..“, – juokėsi ji.

O jau kas scenoje darėsi... „Šįkart į sceną lipam su nauja muzikantų kompanija. Viskas pasikeitė, skambesys visiškai kitoks. Tikrai visiems bus didžiulis siurprizas. Jų energija... Nerealu. Jaučiamės turintys labai stiprų užnugarį“, – džiaugėsi Kamilė.

Pasak dainininkės, šis koncertas jai – be proto svarbus. „Aš juk scenoje esu jau 15 metų. Nors kūrinių turiu labai daug, bet albumo dar nebuvau išleidusi. Tai pabandykite įsivaizduoti, koks svarbus man yra šis renginys. Dėl to atidavėm visas jėgas, darėm viską, ką galim“, – šypsojosi Kamilė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Mannazz“ albumo pristatymas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./ „Mannazz“ albumo pristatymas

Tad grupė „MaNNazz“ scenoje parodė viską, ką gali geriausiai – čia pynėsi gyvos, elektroninės ir „beatbox“ stiliai, apimantys be galo plačią ir spalvingą „ambient“, „drum&bass“, bliuzo, pop bei daug kitų muzikos stilių paletę.

Kitas „Mannazz“ koncertas bus Kamilės gimtinėje, Šiauliuose, „Saulės koncertų salėje“, spalio 13-ąją dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas